A tak z ciekawosci, skoro juz wiele osob mialo mozliwosc poznac muzyke, czy ktos te plyte w ogole zamierza kupic?Wawrzyniec pisze:Niby nie należy oceniać płyty po opakowaniu, ale tym razem słaba okładka = słaba muzyka.

WłaśnieKoper pisze:Z taką brzydką okładką?:D:D
Nie wiem o co Wam chodziWawrzyniec pisze:WłaśnieKoper pisze:Z taką brzydką okładką?:D:D
Dobry argument
Nie wiem czy w ogóle ktoś chciałby mieć tak niegustowną płytę w swojej kolekcji?
![]()
Skoro jestesmy przy MV to chyba nastepny jest Jablonsky?P.S. Proszę przyjąć najszczersze wyrazy mojego szacunku: Hans Zimmer![]()
![]()
![]()
A co stanelo na przeszkodzie, zeby kupic Iron Eagle? Bo ponoc jestes tutaj naczelnym fanem Basila?Koper pisze:Z tej trójki mam tylko "Big Wednesday"...
Raczej takKiczowata trochę, ale "Ogniem i Mieczem" brzydsza po mojemu.![]()
Niezbyt mi sie podoba. No, chyba, ze czegos w tej mgle nie dostrzegamA co do płyt Basila, nie jest aż tak źle. Wydanie Varese "Farewell to the King" miało fajną okładkę, Prometheusa ma niestety słabiutką,
Zbyt 'upstrzona'.ale "Flesh + Blood" już ok.
W porownaniu z innymi.."Conan" Varese wygląda przyzwoicie także.
Największym fanem w redakcji, nie fanatykiem. Nie muszę mieć wszystkiego sygnowanego jego nazwiskiem.A co stanelo na przeszkodzie, zeby kupic Iron Eagle? Bo ponoc jestes tutaj naczelnym fanem Basila? Wink Inna sprawa, ze plyta taka sobie IMO, ale 'fanostwo' zobowiazuje Smile
Ja tez nie wiem jak to sie stalo. To chyba wina KopraWawrzyniec pisze:Nie mam pojęcia jak to robicie, że z taką łatwością przechodzicie z Fiedela do Poledourisa![]()
![]()
A jaka jest Twoim zdaniem wielka kolekcja?A co do okładek to nie posiadam aż tak wielkiej kolekcji![]()
No jak to? Ponoc masz wszystkie sciezki ze SW, a jak pamietam (sam mam tylko PM) tam sa takze takie mniej ciekawe okladki, mowiac delikatnieaby móc jakoś szczególnie wybierać, ale z tego co u siebie przejrzałem to ja brzydkich okładek nie posiadam![]()
Kibice piłki nożnej mogli uznać, że chodzi o Brada Friedela - bramkarza piłkarskiej reprezentacji USA w latach 90.Paweł Stroiński pisze:Obawiam się, że większość kupujących nie rozumiała napisu BRAD FIEDEL...