Kiedy usłyszałem o tym pomyśle Rodrigueza to sam nie wiedziałem co o nim myśleć

Ja tam Rodrigueza średnio lubię, dla mnie jest on reżyserem zbyt nierównym. Szczególnie jestem do niego zniechęcony po "Grindhouse: Planet Terror". Według mnie ten film był/jest okropny. Jedyne co mi się w tym filmie podobało to muzyka skomponowana przez samego Rodrigueza. No i główna bohaterka, grana przez Rose McGowan też jest miła dla oka

, ale tak po za tym to film mi się kompletnie nie podobał. A szalę goryczy przelała scena z odpadającymi genitaliami Quentina Tarantino...
Jedyne na co można byłoby u Predatora Rodrigueza liczyć to na sporą ilość krwi.
A będąc przy remake'ach, sequelach, prequelach i jak się one tam wszystkie zwą

Podobno już od dłuższego czasu planowany jest prequel "Obcego"...
A co do Terminatora to ja już nie wiem co na temat tej produkcji jest prawdą, a co fałszem

Gdyż ten McG coś strasznie kręci. Najpierw niby mówił, że mają aprobatę samego Jamesa Camerona. Potem okazało się, że Cameron żadnej aprobaty nie wyraził. Następnie mówiono, że w filmie pojawi się Schwarzenegger, a teraz mówi się, że raczej się nie pojawi.
Podczas produckji McG zachwalał jaką wielką rolę w tworzeniu tego świata i scenariusza odegrał Jonathan Nolan, a teraz nazwisko Nolana w ogóle nie widnieje na plakacie.
Więc już sam nie wiem czy będzie to film w kategori PG-13 czy też nie

W sumie nie zdziwię się jak na napisach zobaczę, że za muzykę odpowiada Gustavo Santaollala i ten gości z Radiohead...
http://www.lastfm.pl/user/Wawrzyniec_85