Prawdę Łachu mówiMarek Łach pisze:Ale był Crouching TigerI jak przez lata byłem zwolennikiem Gladiatora tak teraz uważam, że Dun zasłużył.
Największe oszustwo Akademii
- Łukasz Wudarski
- + Sergiusz Prokofiew +
- Kontakt:
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Bo posłuchaliście koncertu i nagle wielkie halo? Litości.
Nie koncertem się kieruję ani ja, ani tym bardziej Akademia. Chociaż wielka krzywda się Hansowi nie stała oczywiście, bo Dun też bardzo dobrze w filmie działa, ale dla mnie Gladiator jednak trochę lepiej.

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
- Łukasz Wudarski
- + Sergiusz Prokofiew +
- Kontakt:
Tak to jest jak gada ślepy z głuchym... Większość z nas miała do Duna podejście chłodne przed tymi koncertami. Ale jak się go (a właściwie) jego muzyki posłuchało na żywca, to optyka się zmienia. I nikt kto koncertu nie słyszał nie zrozumie o co tu chodzi...Koper pisze:Bo posłuchaliście koncertu i nagle wielkie halo? Litości.Nie koncertem się kieruję ani ja, ani tym bardziej Akademia. Chociaż wielka krzywda się Hansowi nie stała oczywiście, bo Dun też bardzo dobrze w filmie działa, ale dla mnie Gladiator jednak trochę lepiej.
Why So Serious !?
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Ale wy zrozumcie wreszcie, cholerni analizatorzy, że nie chodzi o niuanse tylko o działanie w filmie przede wszystkim.
Dlatego zgadzam się z Akademią co do Slumdoga na przykład, w którym żadnych niuansów nie ma. 

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Łukasz Wudarski
- + Sergiusz Prokofiew +
- Kontakt:
No jakby Hans dostał Rejtana bym nie robił... Ale Dun lepszyMarek Łach pisze:)))))))
Chodzi o to, że koncert pozwolił lepiej "wgryźć" się w ścieżkę Duna, dostrzec pewne niuanse, jakie na płycie umykają. I jest to niesamowita muzyka.No ale gdyby Gladiator dostał to krzywda też by się nie stała.
Why So Serious !?
- Łukasz Wudarski
- + Sergiusz Prokofiew +
- Kontakt:
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
Koprze, ale czasem te niuanse przekładają się na działanie w filmie czy jego odczytanie. Jasne, większość Akademików pewnie na to leje i przyznała Oscara bo zrobiła się moda na kino azjatyckie, ale to nie oznacza, że my też mamy w ten sposób do tej kwestii podchodzić 
Babuch łobuzie! Nie rób posta pod postem!
))

Babuch łobuzie! Nie rób posta pod postem!

Ostatnio zmieniony ndz lip 18, 2010 23:41 pm przez Marek Łach, łącznie zmieniany 1 raz.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Akurat mnie ta muzyka w samym filmie też irytowała. Chociaż w sumie cały film mnie irytował, więc może dlategoKoper pisze: Dlatego zgadzam się z Akademią co do Slumdoga na przykład, w którym żadnych niuansów nie ma.

P.S. Koper pochwaliłem Ciebie, w dziale "Filmografie", żeby nie było.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Łukasz Wudarski
- + Sergiusz Prokofiew +
- Kontakt:
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Ale gdyby tak było w tym wypadku, to byś je dostrzegł w filmie, a nie na koncercie. Proste. Ale Ty i Babuch wszędzie ostatnio widzicie artyzm, inteligencję i niemalże megakult.Marek Łach pisze:Koprze, ale czasem te niuanse przekładają się na działanie w filmie czy jego odczytanie.

- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +