Słusznie. Lepiej zainwestować w "Lonesome Dove". Podobne klimaty a lepsze.Wawrzyniec pisze:Zaraz, a czy ja gdzieś napisałem, że chcę tę płytę
Czego ostatnio słuchaliście?
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Widzę, że przeze mnie znowu wybuchła afera i niepotrzebnie skłóciłem redaktorów
Przykro mi.
Proszę:
"Dances with the Wolves" znam. "Lonesome Dove" nie znam. I nie wiem czy chcę znać, gdyż Barry ciężko mi podchodzi. Np. "Lion in the Winter" tak wychwalany, jakoś nie może mi podejść. Przykro mi.
Proszę:
"Dances with the Wolves" znam. "Lonesome Dove" nie znam. I nie wiem czy chcę znać, gdyż Barry ciężko mi podchodzi. Np. "Lion in the Winter" tak wychwalany, jakoś nie może mi podejść. Przykro mi.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
Nie przez Ciebie, Wawrzyniec, tylko tych, którzy się z Ciebie chcieli ponabijać. Ode mnie koniec tematu, teraz rozmawiajmy już tylko o DWW i LD. Ja stawiam oba chyba na równi.Wawrzyniec pisze:Widzę, że przeze mnie znowu wybuchła afera i niepotrzebnie skłóciłem redaktorówPrzykro mi.
Ostatnio zmieniony ndz lip 18, 2010 21:37 pm przez Marek Łach, łącznie zmieniany 1 raz.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Lonesome Dove to nie jest każdy soundtrack. Tak jak Gladiator czy TTRL to nie jest każdy soundtrack. Można za Zimmerem nie przepadać, nie słuchać wielu jego scorów (zwłaszcza tych średnich z komedii czy akcyjniaków) ale jak się jest fanem gatunku, to znajomość pewnych klasyków, choćby pobieżna, choćby tematu/suity wydaje się wymagana.
Żeby nie było - ja się nie czepiam, nie mówię że jesteś jakiś gorszy czy coś, tylko wskazuję, że jest to brak, który należy nadrobić. I warto nadrobić.
Żeby nie było - ja się nie czepiam, nie mówię że jesteś jakiś gorszy czy coś, tylko wskazuję, że jest to brak, który należy nadrobić. I warto nadrobić.
Ostatnio zmieniony ndz lip 18, 2010 21:51 pm przez Koper, łącznie zmieniany 1 raz.
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński