John Williams - Disclosure Day (2026)
Re: John Williams - Disclosure Day (2026)
no wszem, no ale mógł te z 15 minut jeszcze dołożyć by dopchać CD.. 2 godziny muzyki w filmie jest.
NO CD = NO SALE
Mógłby, ale jeszcze wyjdzie, że będą narzekania, że te 64 minut to za długo 
- Pawel P.
- Metallica
- Kontakt:
Nigdzie nie jest podane, że w filmie jest 2 godziny muzyki. Wczesne raporty mówiły m.in. o “substantial” and “considerable, lengthy original score”, co może równie dobrze oznaczać 90 czy 80 minut.
Zastanawia mnie ta pisownia tytułów małą literą i z trzykropkami. Strange, ale pewnie ma to jakieś swoje uzasadnienie.
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Godzina score'u nawet może być lengthy i substantial przecież, bo to zależy od samego użycia,a nie tylko czy jest wall to wall czy nie.
No, ładny utwór John wyciągnął z szuflady 
- MichalP
- Zdobywca nieistotnych nagród
Jakos nie wydaje mi sie zeby to byl film, ktory potrzebuje 2 godziny muzyki. To nie E.T. juz bardziej skrzyzowanie Wojny Swiatow i Bliskich Spotkan i mam wrazenie, ze w takim kierunku pojdzie muzyka. Troche atonalnie momentami, troche akcji i liryki z jakims bombastycznym finalem jak w Bliskich Spotkaniach.
Mozna sobie gdybac na temat samego filmu ale cieszy mnie niezmiernie, ze Williamsowi sie chcialo i byl w stanie stowrzyc cos co wyglada jak kawal dobrej muzyki.
Mozna sobie gdybac na temat samego filmu ale cieszy mnie niezmiernie, ze Williamsowi sie chcialo i byl w stanie stowrzyc cos co wyglada jak kawal dobrej muzyki.