Ted 2 - 8
Zdecydowanie lepszy od pierwszego sezonu, uśmiałem się do rozpuku i ogromna szkoda, że to najprawdopodobniej ostatni sezon. Serial pobił rekordy oglądalności, ale koszta produkcji są zbyt duże (10 mln $ za odcinek), a Peacock notuje potężne straty (432 mln w pierwszym kwartale roku), tak więc Seth powiedział, że raczej nie ma szans na kolejny sezon, choć pomysłów ma wiele i Ted może jeszcze kiedyś powrócić w serialu animowanym.
The Pitt 2 - 7+
Również podobał mi się bardziej, niż pierwszy sezon. Więcej o samych bohaterach, których poznajemy lepiej, nowe postaci też na plus, a wybitny Noah Wyle już tylko czeka na kolejne Globy i Emmy.
DTF St. Louis (Chętni na Seks) - 7
Rasowy odważny dramat od HBO, choć polski tytuł sugeruje na jakąś głupią komedyjkę. Dziwny to był serial, gatunkowo, nie spodziewałem się, że będzie to kryminalne śledztwo, ale to warstwa dramatyczna i spojrzenie na seksualność jest tu najważniejsza, a świetna obsada tylko dopełnia sukcesu tej mini serii.
Invincible 4 - 7+
Pierwsza połowa średnia, ale druga połowa w końcu przedstawia nam konflikt, na który przygotowywano nas od samego początku. Ten dostarcza i dobrze przygotowuje na kolejne sezony, a tych ma być 7-9, gdyż fabularnie już przekroczyliśmy połowę opowieści z komiksów.
Władca Much - 4
Nuda.
Bait - 6
Z tym Bondem, to rzeczywiście przynęta, bo to historia człowieka, pewnie trochę autobiograficzna, który chcąc zostać uznanym aktorem, musi się mierzyć ze swoim pochodzeniem, religią i rodziną i skojarzyło mi się to trochę z opowieścią o innej pakistańskiej rodzinie z Ms. Marvel

Serial na czasie, zabawny, choć skręcenie w stronę narastających dziwactw nie do końca mi się spodobało, choć tylko 6 krótkich odcinków na pewno poratowało sprawę.