To jest właśnie smutny przykład, bo taki "Kot w Butach:Ostatnie Życzenie" i "Dziki Robot" nie mogły liczyć na tak duży sukces w box office, odpowiednio, 480 i 334 miliony USD a taki Mario znowu zarobi ponad miliard a fabularnie nie ma startu do tych filmów.
BRIAN TYLER - THE SUPER MARIO BROS MOVIE (2023) / THE SUPER MARIO GALAXY MOVIE (2026)
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Re: BRIAN TYLER - THE SUPER MARIO BROS MOVIE (2023) / THE SUPER MARIO GALAXY MOVIE (2026)
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John
Re: BRIAN TYLER - THE SUPER MARIO BROS MOVIE (2023) / THE SUPER MARIO GALAXY MOVIE (2026)
Ta sama wytwórnia co przy jedynce, wydaje na wszystkich możliwych formatach:
- 3 różne wersje na podwójnym LP
- kaseta MC
- 2xCD
preordery już są
Niestety wysyłka wszystkiego dopiero... jesienią

- 3 różne wersje na podwójnym LP
- kaseta MC
- 2xCD
preordery już są

NO CD = NO SALE
Pozamiatane
W tym tempie to za 2 tygodnie będzie duża bańka 

NO CD = NO SALE
Mystery, czekamy 
NO CD = NO SALE
Przesłuchałem raz, mało uważnie, wiecej może po świętach, albo kiedyś po filmie, bo ten w kinie odpuszczam, chyba, że naprawdę zdarzy się jakaś wyjątkowo sprzyjająca okazja.
Grało przebojowo, głównie symfonicznie i tym razem elektroniki jest naprawdę znikoma ilość, za to jest trochę Tylerowskiej perki
Wydawało mi się, że mix niektórych utworów trochę kulał, czasami orkiestra dawała pożądnego łupnia, a momentami trąciło trochę plastikiem (Super Mario Galaxy).
Na plus względem pierwszej części na pewno tracklista i montaż, a same wrażenia na podobnym dobrym poziomie i będzie co wstawić do topki po drugim kwartale, choć na ostatnich jego Transach bawiłem się chyba lepiej.
Grało przebojowo, głównie symfonicznie i tym razem elektroniki jest naprawdę znikoma ilość, za to jest trochę Tylerowskiej perki
Na plus względem pierwszej części na pewno tracklista i montaż, a same wrażenia na podobnym dobrym poziomie i będzie co wstawić do topki po drugim kwartale, choć na ostatnich jego Transach bawiłem się chyba lepiej.
Ja napiszę jutro po seansie filmu, ale przemyśleń jest sporo, zaskoczeń pozytywnych również, bo nie spodziewałem się aż tak inteligentnego muzycznie sequela, którego wiele smaków - jeszcze więcej niż w jedynce - odkryć będą mogli w pełni tylko fani tych gier i muzyki z tych gier, a to wówczas dodaje dodatkowy szacun muzyce.
NO CD = NO SALE