Star Wars
- Krzysiek
- Nominacja do odkrycia roku
Re: Star Wars
50-latkowie mają w głębokim poważaniu pozostałe części a oglądają je ponieważ ich dzieci czy wnuki oglądały. Te właśnie "dzieci", którym już nie chciało się czytać książek, ponieważ substytut jest łatwiejszy do przyswojenia. Identycznie w przypadku książek (w ogólnym znaczeniu) - jedni kupują lub wypożyczają i czytają. Inni już tylko czytają na tablecie. Część nawet nie chce czytać tylko słucha. Ale większość nie czyta bo już nie potrafi 
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Świetnie i z czego mam się teraz nabijać? Naśmiewanie się z Trylogii Star Wars Riana Johnsona było częścią mojego DNA.Mystery pisze: ↑sob lis 22, 2025 20:08 pmTrylogia Riana Johnsona już oficjalnie martwaWawrzyniec pisze: ↑pt kwie 18, 2025 11:43 amPodczas Star Wars Celebration ogłoszono całą masę nowych projektów, które pewnie powstaną zaraz po trylogii Riana Johnsona.![]()
https://www.worldofreel.com/blog/2025/1 ... ively-dead
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Pięćdziesięciolatkowie oglądają tylko oryginalną trylogię, gdyż jest to "twardy elektorat" Lucasa
tzw. ortodoksy i twardy beton 
Ja też jestem przed pięćdziesiątką ale ja nie oglądałem SW jako dziecko, pierwszy raz oryginalną trylogię oglądałem w grudniu 1996 roku w wieku 19 lat i potem, parę miesięcy później, więc nie mam doń sentymentu, łatwo przeszedłem więc do prequeli z których podoba mi się nadal tylko "Mroczne Widmo", "Atak Klonów' to jeden z najgorszych filmów, jakie widziałem: fatalny scenariusz, aktorstwo, dialogi, nierówne efekty specjalne, film ratuje tylko Kamino i finałowa bitwa, "Zemsta Sithów" jest niewiele lepsza, tam ok jest ostatnie 20 - 30 minut filmu. Niestety, cała trylogia prequeli tak się zestarzała wizualnie, ze dzisiaj oczy bolą na to patrzeć, próbowałem w tv ale nie da się + dubbing
Na premierę było lepiej, jeździłem po wszystkie książki, albumy, jakie wydał wtedy Amber i mam je do dzisiaj a teraz kupiłem sobie Star Wars Archives 1997 - 1983 i 1997 - 2005
Ja też jestem przed pięćdziesiątką ale ja nie oglądałem SW jako dziecko, pierwszy raz oryginalną trylogię oglądałem w grudniu 1996 roku w wieku 19 lat i potem, parę miesięcy później, więc nie mam doń sentymentu, łatwo przeszedłem więc do prequeli z których podoba mi się nadal tylko "Mroczne Widmo", "Atak Klonów' to jeden z najgorszych filmów, jakie widziałem: fatalny scenariusz, aktorstwo, dialogi, nierówne efekty specjalne, film ratuje tylko Kamino i finałowa bitwa, "Zemsta Sithów" jest niewiele lepsza, tam ok jest ostatnie 20 - 30 minut filmu. Niestety, cała trylogia prequeli tak się zestarzała wizualnie, ze dzisiaj oczy bolą na to patrzeć, próbowałem w tv ale nie da się + dubbing
Na premierę było lepiej, jeździłem po wszystkie książki, albumy, jakie wydał wtedy Amber i mam je do dzisiaj a teraz kupiłem sobie Star Wars Archives 1997 - 1983 i 1997 - 2005
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John