No to wiadomo dlaczego po to sięgnąłqnebra pisze: ↑pt maja 16, 2025 20:06 pmOdyseja ma równolegle prowadzone narracje 10 lat powrotu Odyseusza w retrospekcjach, powrotu do domu i pozbycia się zalotników w czasie 'współczesnym' i rocznej wyprawy Telemacha w czasie przeszłym. Pomieszanie w chronologii już jest wbudowane w historię, Nolan nie musi bardzo kombinować.
Ludwig Göransson - The Odyssey (2026)
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Re: Ludwig Göransson - The Odyssey (2026)
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
Nikt nie oglądał "Odysei" z muzyką Artemyeva? Swego czasu leciało to czasem w polskim TV.
youtu.be/-hZLGcfE3EM
youtu.be/-hZLGcfE3EM
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Najmocniej przepraszam, ale nie widziałem.
Ale jako lekturę szkolną czytałem.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
W ubiegłym roku był "The Return" z muzyką Portman, gdzie w Odyseusza wcielił się Fiennes.Wawrzyniec pisze: ↑sob maja 24, 2025 10:24 amNajmocniej przepraszam, ale nie widziałem.
Ale jako lekturę szkolną czytałem.
youtu.be/lrZqQBA9v3Q
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ten film przeszedł bez większego echa. Score w sumie też po mnie spłynął i trochę na jedno kopyto był.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- MichalP
- Nominacja do odkrycia roku
Bo nudny byl jak flaki z olejem. Trailer mnie nastawil dosyc pozytywnie. Od podstarzaly Odyseusz po przejściach ale dający jeszcze rade. Wartka akcja i dobra podbudowka emocjonalna. A 50 procent filmu to byla nauka wyszywania kocaWawrzyniec pisze: ↑ndz maja 25, 2025 14:33 pmTen film przeszedł bez większego echa. Score w sumie też po mnie spłynął i trochę na jedno kopyto był.
Paradoksalnie, Twój opis filmu zabrzmiał dość intrygująco. 
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
ponoć pierwszy teaser za 2 tygodnie, a narratorką w nim ma być Hatheway.
NO CD = NO SALE
Pasowałoby, żeby Universal puścił go za dwa tygodnie przed
Jurassic World Rebirth.
Jurassic World Rebirth.
Właśnie takie są plotki, że przed seansami Parku będzie puszczany.
NO CD = NO SALE
To może stąd te plotki, bo zbliża się duża premiera studia. Wg mnie jest jeszcze za wcześnie, bo Nolan cały czas kręci, a premiera za gruby rok, Avatar w grudniu, a jeszcze nic nie było, no chyba, że będzie to teaser w stylu tego Heweliusza.
- qnebra
- Zdobywca Oscara
Pierwszy zwiastun Oppenheimer był równo rok przed premierą, wraz z "Nope", dużym filmem Universal z lipca 2022 roku. Więc widzę skąd te plotki o premierze teasera przed nowym "Jurrasic World", lipcową premierą Universal.
No coś takiego jak pierwszy teaser Oppenheimera mogą puścić.
https://m.youtube.com/shorts/SyxURAbBpHU
Lektor na tle greckich grafik, może jakieś ujęcie morza, Damona, armii, bo na nic więcej raczej nie ma co liczyć. Film w robocie i do położenia go na stół jeszcze nie doszło
https://m.youtube.com/shorts/SyxURAbBpHU
Lektor na tle greckich grafik, może jakieś ujęcie morza, Damona, armii, bo na nic więcej raczej nie ma co liczyć. Film w robocie i do położenia go na stół jeszcze nie doszło