Adam pisze: ↑wt lis 05, 2024 20:22 pm
Pawel P. pisze: ↑wt lis 05, 2024 20:09 pm
Domyślam się, że ten tekst o losowaniu u Arnolda to taka Twoja licentia poetica, ale tak się rodzą fake newsy.
nie. tydzień temu ogłosił, że nie jest za żadnym z dwóch nazwisk, no ale obowiązek demokratyczny musi spełnić, więc...
są celebryci, którzy wprost ogłosili, że np. nie głosowali wcześniej na Trumpa, ale teraz to zrobią, albo na odwrót - głosowali na niego wcześniej, ale teraz już tego nie zrobią.
dlatego powtarzam - możemy sobie tylko gdybać, bo nawet nie wiadomo od czasu Obamy, czy Williams w ogóle chodzi na wybory, a co dopiero na kogo głosował/uje.
Uprościłeś to trochę, bo jednak napisał: "Najpierw jestem Amerykaninem, a dopiero później Republikaninem. To dlatego w tym tygodniu zagłosuję na Kamalę Harris i Tima Walza. Robię to, bo czuję, że wielu z was, tak jak ja, nie poznaje tego kraju. Macie prawo być wściekli”. W innym wywiadzie to rozwinąl i zachęcal też do glosowania na Kamalę, i dodał, że jesli Trump wygra, będzie kontynuowal dzielenie Amerykanów.
Nie przypuszczałem, że taka dyskusja się z tego zrobi. Dla mnie to oczywiste, ze JW ma demokratyczne poglądy, dla Ciebie to gdybanie. Luz.
Kończę na tym, to nie jest miejsce na takie dyskusje.