Niech temu typowi ktoś wreszcie zabierze te muzyczne zabawki

Divergent na pewno, Brimstone czy Black Mass, też bardziej wartościowe od takiego Deadpoola, ale to bardziej lista jego najpopularniejszych prac, ktoś otworzył IMDB i wybrał najgłośniejsze tytuły, stąd w topie Batman v Superman: Dawn of Justice...Nq liście na pewno brakuje mi albumu z Divergent, pomijając długość to jedna s jego przyjemniejszych w odsłuchu prac.
Łubu-Dubu Amen! Brimstone jest akurat wśród lepszych prac Junkiego, ale o tym soundtracku mało kto wie. Ja może mógłbym swoją listę zrobić, ale może rzeczywiście poczekajmy na Furiosę, która może być ostatnią nadzieją dla Junkiego.
https://naekranie.pl/aktualnosci/mufasa ... 1724779523Scenariusz skupia się na historii dwóch rodzin. Rodzina, która powstała pomiędzy postaciami, których znamy jako Skaza i Mufasa, a także drugą rodziną, którą Mufasa buduje i rozwija w trakcie filmu. Te dwie rzeczy były bardzo powiązane z moją poprzednią pracą – zwłaszcza z tymi dwoma bohaterami, którzy próbowali ze sobą rozmawiać, aby dowiedzieć się, jaki jest prawdziwy stan ich przyjaźni, a nawet braterstwa.
Tworząc rodzinę, Mufasa uczy się przekraczać własne bariery i korzystać z zebranego doświadczenia. Poprzez kontakt z różnymi lwami i obserwowanie, jak inni radzą sobie w sytuacjach, które mogą być dla niego przerażające. Podobnie jak my wszyscy uczy się, będąc wewnątrz społeczności, a nie będąc poza nią.