Niech temu typowi ktoś wreszcie zabierze te muzyczne zabawki
Tom Holkenborg (Junkie XL)
Re: Tom Holkenborg (Junkie XL)
Normalnie zaskoczenie 
NO CD = NO SALE
W sumie zgoda. Jeśli się ktoś nastawia na pirackie klimaty niechaj przestanie. Ponad godzinę pobarabaniło i tyle, choć pierwszy kawałek nawet spoko, szczególnie jak komuś nie straszne klimaty tematu Justice League.
youtu.be/Sbg6vg4spS8
youtu.be/Sbg6vg4spS8
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
"Tom Holkenborg is one of the best composers of our time." - tak pisze Collider i przygotował listę 10 (ich zdaniem) najlepszych ścieżek holenderskiego kompozytora znanego także jako Junkie XL. Czy zgadzacie się z ich opinią i jak wyglądałoby TOP 10 Ścieżek dźwiękowych Toma Holkenborga (Junkie XL)? Co do dwóch pierwszych miejsc mogę się zgodzić. Co do reszty... No cóż...

https://collider.com/junkie-xl-movie-scores-ranked/

https://collider.com/junkie-xl-movie-scores-ranked/
#WinaHansa #IStandByDaenerys
W pierwszej setce rzutem na taśmę może bym go zmieścił 
Nq liście na pewno brakuje mi albumu z Divergent, pomijając długość to jedna s jego przyjemniejszych w odsłuchu prac.
Nq liście na pewno brakuje mi albumu z Divergent, pomijając długość to jedna s jego przyjemniejszych w odsłuchu prac.
Z Top 10 Toma, lepiej poczekać na Furiose
Divergent na pewno, Brimstone czy Black Mass, też bardziej wartościowe od takiego Deadpoola, ale to bardziej lista jego najpopularniejszych prac, ktoś otworzył IMDB i wybrał najgłośniejsze tytuły, stąd w topie Batman v Superman: Dawn of Justice...Nq liście na pewno brakuje mi albumu z Divergent, pomijając długość to jedna s jego przyjemniejszych w odsłuchu prac.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Łubu-Dubu Amen! Brimstone jest akurat wśród lepszych prac Junkiego, ale o tym soundtracku mało kto wie. Ja może mógłbym swoją listę zrobić, ale może rzeczywiście poczekajmy na Furiosę, która może być ostatnią nadzieją dla Junkiego.
Czyżby Tom zdradził sekret swoich ostatnich prac?
https://x.com/PersonthePerso2/status/18 ... U-00w&s=09
https://x.com/PersonthePerso2/status/18 ... U-00w&s=09
nikt robić dla niego nie chce więc co mu pozostało...
NO CD = NO SALE
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Chyba jeszcze nie słyszałem żadnego kompozytora, który tak pozytywnie wypowiadałby się o AI. 
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Sztuczna Inteligencja lubi to
Widzę, że premiera cały czas 20 grudnia, także Paramount jest pewny swego i wystawia film do boju z Mufasą Disneya.
- qnebra
- Zdobywca Oscara
Bo czego tu się bać? Swego czasu Disney kompletnie dominowało okres świąteczny, obecnie już nikt nie przejmuje się tym, że jakiś ich nowy film wchodzi do kin w tym okresie. Poza tym Paramount ma tu mocniejsze karty.
Król Lew 2019 zarobił 1.66 mld, obie części Sonica 0.72 mld, tak więc zdawałoby się, że to Disney ma mocniejsze karty, ale to na Sonica wydaje się być obecnie większy hype, także jeszcze zobaczymy kto zwycięży w tym świątecznym pojedynku 
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Ja jednak myślę, że Mufasa się sprzeda, nawet na YT chwalą zwiastun z uwagi na ciekawą fabułę a Sam reżyser porównał film do ... swojego Oscarowego "Moonlight" 
Nie widziałem żadnego Jego filmu ale na pewno nie jest to rzemieślnik pokroju Favreau.
https://naekranie.pl/aktualnosci/mufasa ... 1724779523Scenariusz skupia się na historii dwóch rodzin. Rodzina, która powstała pomiędzy postaciami, których znamy jako Skaza i Mufasa, a także drugą rodziną, którą Mufasa buduje i rozwija w trakcie filmu. Te dwie rzeczy były bardzo powiązane z moją poprzednią pracą – zwłaszcza z tymi dwoma bohaterami, którzy próbowali ze sobą rozmawiać, aby dowiedzieć się, jaki jest prawdziwy stan ich przyjaźni, a nawet braterstwa.
Tworząc rodzinę, Mufasa uczy się przekraczać własne bariery i korzystać z zebranego doświadczenia. Poprzez kontakt z różnymi lwami i obserwowanie, jak inni radzą sobie w sytuacjach, które mogą być dla niego przerażające. Podobnie jak my wszyscy uczy się, będąc wewnątrz społeczności, a nie będąc poza nią.
Nie widziałem żadnego Jego filmu ale na pewno nie jest to rzemieślnik pokroju Favreau.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John