Ciekawe czy Djawadi po wypłodzeniu "Clasha..." się udał do sanatorium...Mystery Man pisze:Gościu napisał muzykę do Robina i udaje się na odpoczynek, żeby się zregenerować i odzyskać siły
"Robin Hood" Ridleya Scotta - Marc Streitenfeld
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Kurwa ja nie mogę, teraz rozmowa o "Pelham 1 2 3", a zaraz pewnie po zdjęciu przejdziemy do Desplata. Gdyby mi ktoś powiedział, że w przyszłości temat o muzyce Streitenfelda do "Robin Hooda" będzie największym i najdłuższym na całym forum, to uznałbym go za skończonego wariata. Chociaż w sumie to Streitenfeldzie i jego muzyce to jakaś 1/3 objętości całego tematu, który jest w sumie jednym wielkim pieprznikiem. Tutaj każdy coś od siebie wpieprza, a następnie na kilka stron pieprzymy jak popieprzeni, o jakiś pieprzonych rzeczach. 

#WinaHansa #IStandByDaenerys
Kurwa ja nie mogę, teraz rozmowa o "Pelham 1 2 3", a zaraz pewnie po zdjęciu przejdziemy do Desplata. Gdyby mi ktoś powiedział, że w przyszłości temat o muzyce Streitenfelda do "Robin Hooda" będzie największym i najdłuższym na całym forum, to uznałbym go za skończonego wariata. Chociaż w sumie to Streitenfeldzie i jego muzyce to jakaś 1/3 objętości całego tematu, który jest w sumie jednym wielkim pieprznikiem. Tutaj każdy coś od siebie wpieprza, a następnie na kilka stron pieprzymy jak popieprzeni, o jakiś pieprzonych rzeczach.

Więc znamiona offtopu są, ale bez przesady

Ostatnio zmieniony czw maja 20, 2010 23:41 pm przez bladerunner, łącznie zmieniany 1 raz.
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Może okres ma?bladerunner20 pisze:Wawrzyn co Ci
Oj, a takich kompozytorów setki, jak nie tysiące.bladerunner20 pisze:przecież piszemy o innych pracach w odniesieniu do tej jak i również o compserach, którzy są bardziej ambitni i może nawet lepiej by napisali muzykę do filmu Scotta

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
Wawrzyniec, temat uległ wypaleniu, jakieś kilkanaście stron temu. Każdy się wypowiedział o filmie i muzyce, trochę się poprzekomarzaliśmy, koniec wątku, no bo o czym tu jeszcze pisać Teraz można trochę pooftopić, ale zauważ, że ciągle zostajemy w temacie, a nie rozprawiamy o powodziach, Hansie czy o tobie 

Ostatnio zmieniony czw maja 20, 2010 23:45 pm przez Mystery, łącznie zmieniany 1 raz.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Dobra, spoko ja nie mam w sumie do Was pretencji, tylko wskazuję na zaistniałą sytuację, która normalną nie jest. A muzyce Streitenfelda proszę rozmawiajcie dalej. Chociaż ja sam nie jestem zadowolony, że teraz potrzebna mu jest przerwa. Gdyż aż tak bardzo się przy tym "Robin Hoodzie" nie wysilił, aby od razu musieć odpoczywać. Ja bym starał się na jego miejscu łapać teraz jakieś okazje i spróbować dalej się rozwijać i nie tylko dla Scotta komponować.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt: