No właśnie to mnie najbardziej zastawia że akurat teraz skoro samemu można było to dostrzec już jakiś czas temu a tutaj na tym forum o tym też było wielokrotnie wspominane. Więc nie jest to jakieś 'groudbreaking' news czy coś ale jakoś dopiero teraz ktoś to postanowił opisać na łamach dosyć prestiżowego VF a więc nie byle jakiego serwiu/magazynu.
Kompozytorzy razem
Re: Kompozytorzy razem
Hehe no to by było srogie.
Szczególnie że ma lub miał
szansę na statuetkę. Wiem że jest to The Power of the Dog ale sam nie wiem czy sprawa jest tak przesądzona. Diuna Hansika była sporą konkurencją mimo wszystko. A osobiście od Greenwooda wolałbym Spencer bo uważam że muzyka była znacznie lepsza.

- qnebra
- Zdobywca Oscara
No właśnie, to była branżowa tajemnica poliszynela, a teraz VF wrzuciło ją do mainstreamu. Wręcz można też być niemal pewnym, że to było na czyjeś zlecenie, taki cynk pokroju "Hej, pssst, jest fajny temat dla was".
Uderz w stół a nożyce się odezwą
Zanelli już się tłumaczy 
https://www.facebook.com/GeoffZanelliMu ... 1056122142

https://www.facebook.com/GeoffZanelliMu ... 1056122142
#FUCKVINYL
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Problemem może nie jest Hans, ale ludzie właśnie z jego otoczenia, którzy po latach dorabiania się u niego sami próbują wdrażać w życie takie firmy. Ja myślę, że sprawa bardziej uderza w takich jak JXL, którzy jawnie na swoich vlogach zachęcali do współpracy nic nie obiecując poza możliwością nauczenia się czegoś i ewentualnie zyskania creditsów jak praca będzie układała się dobrze.

Nie znalezłem lepszej jakości - Rozsa i Herrmann, 1974.

Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
Znajdź sobie taką drugą połówkę, która będzie patrzyć na ciebie tak, jak Holtowa na Johna <3
#FUCKVINYL
Jest i fota z wczorajszego Comic Cona.

Kolejno, Giacchino, Lennertz, Doherty, Melumad, Beck, Holt i gospodarz spotkania Ray Costa
Kolejno, Giacchino, Lennertz, Doherty, Melumad, Beck, Holt i gospodarz spotkania Ray Costa