Disney The Legacy Collection
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Re: Disney The Legacy Collection
Na forum Williamsa piszą, że niejaki Bruce Botnick, który pracował przy oryginalnym soundtracku do filmu miał powiedzieć, że płyty były już zapełnione i trzeba było coś odrzucić ... dlaczego nie odrzucili tych niemieckich piosenek, tylko partyturę?
Tylko On, Williams John
Tylko on, Elton John
Tylko on, Elton John
to nie są niemieckie piosenki, tylko materiał źródłowy z opery.
cóż, po prostu nie jest to kompletne wydanie i tyle.
cóż, po prostu nie jest to kompletne wydanie i tyle.
#FUCKVINYL
- lis23
Ale sprzedają to jako kompletne score, plus następny ma być ponoć "Aladdin".
Tylko On, Williams John
Tylko on, Elton John
Tylko on, Elton John
Gdzie masz info, że to kompletne ? The Legacy Collection, a nie The Complete Legacy Collection.
Własnie dlatego LaLa zrezygnowała z nazw "complete" na okładkach, bo potem się ich ktoś czepiał że nie ma minuty z dwóch godzin, więc dlaczego napisali że kompletne...
Własnie dlatego LaLa zrezygnowała z nazw "complete" na okładkach, bo potem się ich ktoś czepiał że nie ma minuty z dwóch godzin, więc dlaczego napisali że kompletne...
#FUCKVINYL
- lis23
Tam teraz piszą, że ten cały Bruce napisał, że to błąd i ze zostanie on naprawiony w wydaniu fizycznym ... Niezły bajzel się tam robi ...
Niekompletny to jest "Robin Hood" Kamena, te wydania do tej pory były, chyba kompletne? W przypadku "Pięknej i Bestii" miałem wrażenie, ze to nie jest cała muzyka z filmu.
Niekompletny to jest "Robin Hood" Kamena, te wydania do tej pory były, chyba kompletne? W przypadku "Pięknej i Bestii" miałem wrażenie, ze to nie jest cała muzyka z filmu.
Tylko On, Williams John
Tylko on, Elton John
Tylko on, Elton John
jak ma być naprawiony, skoro płyty rozsyłają od wtorku ?
no chyba że we wtorek ci co zamówili dostaną info, że sorry, opóźniamy premierę...
#FUCKVINYL
- lis23
Ja nie rozumiem, jak można było takie coś przeoczyć? Przecież tego nie robili debiutanci w branży. Już sam pomysł, że pocięli utwór "Sanctuary!" i początek oryginalnego utworu jest na końcu nowego a całą resztę przerzucono do kolejnego utworu jest głupi, to odebrało siłę rażenia tego utworu jako całości. Ponoć brakuje wielu dem niewykorzystanych piosenek, więc równie dobrze mogli wydać 3CD jak w przypadku "Mary Poppins".
Tylko On, Williams John
Tylko on, Elton John
Tylko on, Elton John
wiesz, Bondy rozszerzali w 2003 roku, ale mieli budżet tylko na 5 albumów, mimo że do rozszerzenia było gotowe więcej.. także "mogli" a kwestia kasy to dwie rózne sprawy
#FUCKVINYL
- lis23
O czym my mówimy?
Disney, najbogatsza wytwórnia na świecie, 25 lecie lubianego filmu i brak kasy na porządne wydanie muzyki? No dobra, patrząc na ich podejście do CD na przestrzeni ostatnich kilku lat to może mają po prostu na to wywalone?
Disney, najbogatsza wytwórnia na świecie, 25 lecie lubianego filmu i brak kasy na porządne wydanie muzyki? No dobra, patrząc na ich podejście do CD na przestrzeni ostatnich kilku lat to może mają po prostu na to wywalone?
Tylko On, Williams John
Tylko on, Elton John
Tylko on, Elton John
sam sobie odpowiedziałes. przecież ta wytwórnia już od dawna cd ze scorami nie wydaje
#FUCKVINYL
- galljaronim
- John Powell
Gdzie można kupić CD? Bo nigdzie nie mogę znaleźć.
Disney Emporium
A nie lepiej poczekać aż się będzie h nas po Media Marktach walało jak większość kolekcji?
A nie lepiej poczekać aż się będzie h nas po Media Marktach walało jak większość kolekcji?
#FUCKVINYL
- lis23
To te płyty w ogóle trafiają do Polski?
Są na Allegro ale w MM nie widziałem.
Są na Allegro ale w MM nie widziałem.
Tylko On, Williams John
Tylko on, Elton John
Tylko on, Elton John
były, Popinsowa u mnie dalej chyba leży i nikt nie chce.
#FUCKVINYL
- lis23
Ja kupiłem na Allegro, chciałbym jeszcze "Fantazję" ale jest trochę drogo, choć to aż cztery płyty.
Tylko On, Williams John
Tylko on, Elton John
Tylko on, Elton John