Który? Jak K stoi przed wielkim, różowym hologramem Joi? Ten podczas skanowania Las Vegas dronem? Czy hologramy z klubu, podczas walki z Deckardem?
Hans Zimmer
Re: Hans Zimmer
Który? Jak K stoi przed wielkim, różowym hologramem Joi? Ten podczas skanowania Las Vegas dronem? Czy hologramy z klubu, podczas walki z Deckardem?
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Bingo, dokładnie ten!Arthur.Flowerkis pisze: ↑wt cze 01, 2021 16:36 pm
Który? Jak K stoi przed wielkim, różowym hologramem Joi?

Wcześniej miałem Mad Maxa.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
To Diuna Hansa Zimmera, zadebiutuje poza konkursem w Wenecji. Chociaż na BoxOffice to chyba nie wpłynie, skoro jednocześnie będzie na HBOMax.
Jakieś odrzuty Hansa szykują na CD.
https://www.facebook.com/notefornotemus ... 0326466314
https://www.facebook.com/notefornotemus ... 0326466314
"No Don Davis = No Matrix. Simple as that."
~ Jon Burlingame
It’s not a character-driven movie and there’s no humor, there’s no love, there’s no soul.
- Rutger Hauer o Blade Runnerze 2049
~ Jon Burlingame
It’s not a character-driven movie and there’s no humor, there’s no love, there’s no soul.
- Rutger Hauer o Blade Runnerze 2049
- galljaronim
- John Powell
Hans już się wypowiedział na temat tajemniczego wydania od Note[emoji2]....Czyli będzie zapewne Ptaszek na uwięzi[emoji2][emoji2][emoji2]
Teraz widać jakie Hans ma podejście do rozszerzeń, no chyba że tutaj nie pisze do końca poważnie[emoji2]
Z tego co pamiętam, to Hans nie lubi Ptaszka na uwięzi, więc z tonu jego wypowiedzi można wnioskować, że to będzie to.

Teraz widać jakie Hans ma podejście do rozszerzeń, no chyba że tutaj nie pisze do końca poważnie[emoji2]
Z tego co pamiętam, to Hans nie lubi Ptaszka na uwięzi, więc z tonu jego wypowiedzi można wnioskować, że to będzie to.

On nienawidzi tego scoru, tak samo Pearl Harbor.
Także to będzie Ptaszek na 90%
btw na jakim to jest profilu?
Także to będzie Ptaszek na 90%

btw na jakim to jest profilu?
#FUCKVINYL
- galljaronim
- John Powell
Na facebookowej grupie Hans Zimmer and Friends.
Też mi się wydaje, że to będzie to. Wygląda na to, że Hans już wtedy musiał blokować wydanie tego scoru, skoro nigdy nie ujrzało światła dziennego. Tylko, że teraz mu się to nie udało i w komentarzach wylewa wiadro pomyj na wydawców. Zobaczymy niebawem.
Też mi się wydaje, że to będzie to. Wygląda na to, że Hans już wtedy musiał blokować wydanie tego scoru, skoro nigdy nie ujrzało światła dziennego. Tylko, że teraz mu się to nie udało i w komentarzach wylewa wiadro pomyj na wydawców. Zobaczymy niebawem.
pytanie czy to nie ironia - ale możliwe że nie, bo przy nim nie można wymawiać nawet tytułu tego filmu 

#FUCKVINYL
- galljaronim
- John Powell
Hehe. A ja mu w komentarzu pojechałem, że lubię ten score. Czekam na kubeł pomyj[emoji2]
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Niech wydadzą w końcu "The Power of One", "Księcia Egiptu", "Drogę do El Dorado", "Gladiatora", ewentualnie "Ostatniego Samuraja" i "Kod Leonarda Da Vinci" - skoro Zimmer nie lubi rozszerzonych i kompletnych wydań to chyba nie ma na co czekać? ... 

Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

Nie.
On nie lubi niektórych swoich najstarszych prac. Niektórych bardzo nie lubi.
Do części z nich nie ma praw, także nie ma nic do gadania jeśli ktoś chce to wydać.
I tu masz taki przykład wyżej
On nie lubi niektórych swoich najstarszych prac. Niektórych bardzo nie lubi.
Do części z nich nie ma praw, także nie ma nic do gadania jeśli ktoś chce to wydać.
I tu masz taki przykład wyżej

#FUCKVINYL
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Napisz jeszcze, że wolisz ten score od prac Junkiego, to nie doczekasz się nocy...galljaronim pisze: ↑czw lip 01, 2021 09:22 amHehe. A ja mu w komentarzu pojechałem, że lubię ten score. Czekam na kubeł pomyj[emoji2]

- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Lala chyba próbowała wydać Ostatniego samuraja, ale nie ma na to zgody Zimmera.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Hans Zimmer nie lubi Ostatniego Samuraja?
Przecież to nie jest magiczny, a napuszony Hans pełną gębą!

- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Nie zawsze jest tak, że czegoś nie lubi. Może być też tak (i chyba tak jest z Samurajem), że jest bardzo zadowolony z selekcji materiału na album. Osobiście (po zaznajomieniu się z kompletem) się bym zgodził, bo z takich braków to jest jeden dwuminutowy kawałek, który chciałbym poza filmem znać.