Rety, to już w czerwcu będziemy mieli z tym do czynienia. Czy to tak co roku ma się kolejna część tego "Zmierzchu" pojawiać?
Howard Shore - "Zmierzch 3 : Zaćmienie"
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Nie,tylko jeszcze za rokWawrzyniec pisze:MuseJestem trochę zawiedziony, że jednak zgodzili się wziąć w tym udział. Ale też nie jakoś wielce potępiam.
Rety, to już w czerwcu będziemy mieli z tym do czynienia. Czy to tak co roku ma się kolejna część tego "Zmierzchu" pojawiać?
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Wikipedia ma chyba niezłe poczucie humoru:
http://en.wikipedia.org/wiki/Harry_Gregson-Williams
Przecież jak to inaczej można skomentować jak jakiś spóźniony prima aprilisowy żart. Na pewno to bzdura i ja się nie dam nabrać.
http://en.wikipedia.org/wiki/Harry_Gregson-Williams
No bez jaj* The Twilight Saga: Breaking Dawn (with John Powell) (2011)
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
A ja jednak miałbym coś przeciwko. "Twilight" to nie miejsce dla takich kompozytorów jak John Powell czy Harry Gregson-Williams. Już i tak źle, że jest tam teraz Howard Shore
Do "Twilight" to bardziej pasują tacy kompozytorzy jak Marianelli, Kaczmarek, Portman, Fenton, Yared, Johnson, Milli, Glass, czy też Rombi.
Ale zważywszy, że po za Wikipedią nigdzie takiej informacji nie spotkałem to według mnie można to uznać za zwykłą bujdę. Nie ma co się przejmować.
Ale zważywszy, że po za Wikipedią nigdzie takiej informacji nie spotkałem to według mnie można to uznać za zwykłą bujdę. Nie ma co się przejmować.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Hans Zimmer do "Twilight" w życiu! W ogóle nie pasuje i mam nadzieję, że producenci są tego świadomi i nigdy nie wpadną na tak szalony pomysł jak zatrudnienie Zimmera. Ty zauważ, że "Twilight" to muzycznie zawsze tych takich ambitniejszych kompozytorów wybierją Burwell, Desplat, teraz Shore. To musi być kompozytor, przy którym typowy forumowicz powie "O to się nazywa artysta, a nie tam jakiś wyrobnik z RCP". Tacy jak Ci wymienieni przeze mnie kompozytorzy to pasują do "Twilight".
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ale przecież właśnie o tym piszę. Do "Twilight" to komponują muzykę Ci wszyscy wielcy, ambitni, mega-artystyczni kompozytorzy, którzy swoją ambitną inteligentną, mega artystyczną, poetycką, przepiękną, niesamplowaną muzyką, tylko jeszcze bardziej napełniają ten cały balon absurduKoper pisze:Właśnie nie. "Twilight" to taki badziew, że wszyscy, jacy tam komponowali są za ambitni.
I taką też politykę obrali producenci, a tym tam chciałbyś jakiegoś Zimmera czy "wyrobnika" z RCP władować. Oni tam nie pasują, dlatego ta cała informacja z HGW i Powellem wydaje mi się bujdą na resorach.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer