Bucholc Krok pisze: ↑czw lis 12, 2020 09:11 am
To jest sprawdzona informacja? Między "odwiózł do domu" a "uciekł z miejsca wypadku" jest "pewna" różnica.
Tak samo sprawdzona jak wszelkie inne w tym temacie. Podaję za informacjami przekazywanymi przez media.
Nie spotkałem się nigdzie, żeby poszkodowana demontowała te twierdzenia. Ale może masz dostęp do innych danych?
Jeżeli jednak "uciekł" a nie "odwiózł" to powinien zainteresować prokuratora.
No to przecież interesuje.
A w czym się przejawia menelstwo Durczoka? Może czegoś nie wiem.
W tym że wrzeszczy coś do kamery w stanie sugerującym nietrzeźwość?

Ale to ja Cię pytam o definicję menelstwa, skoro odebrałeś ten zaszczytny tytuł Durczokowi a przypisałeś go Lempartowej.
Średnio mnie typ interesuje.
A to niespodzianka, bo zainteresowałeś się, jak tylko ktoś wkleił filmik z nim.
Natomiast jeśli Lempart nie jest menelem, to jak ją nazwać? Chamidłem? Prymitywem? Prostaczką? Przygłupem?
A to ona lata po ulicach i racami rzuca w mieszkania czy co?
Naukowcy niech się lepiej zajmą nauką, a nie ideolo śmolo. Które miejsce w rankingu światowym zajmuje najlepsza polska uczelnia?
A z czego wynika taki stan rzeczy? Nie między innymi z tego, że pan minister przyznaje punkty za publikacje w wydawnictwach sekty Ordo Iuris? Albo promuje KUL czy uczelnie padre Rydzyka? Nie widzę w tym liście zajmowania się ideologią, tylko domagania się odwołania z funkcji człowieka, który nie ma do tego predyspozycji intelektualnych. Ale tak, najlepiej bronić PiSoministra atakując jego oponentów po czym oczywiście twierdzić, że wcale się nie jest sympatykiem (albo członkiem) PiS. Zapewne bronisz go bo to kompetentny fachowiec z bogatym dorobkiem naukowym i jakże głębokimi przemyśleniami...
No ale co mieliby zrobić? Chwycić za broń?
A bo ja wiem... Pomodlić się na Jasnej Górze? W końcu tam im powiedzieli, że bóg z nimi czy coś tam. Ostatecznie zwrócić się do Jarosława żeby wpłynął na sądy.
Znasz podpalaczy z imienia i nazwiska? Wiesz, kim są ci ludzie?
Debilami. I uczestnikami marszu niepodległości. Z nazwisk ich nie znam, ale jak to Twoi koledzy, to możesz w ramach patriotycznego obowiązku podać nazwiska policji i ułatwić im znalezienie winnych.
1. co to znaczy "nie akceptować gejów"?
Np. atakować kogoś, kto wygląda na geja, odbierać mu prawa do wyrażania swoich poglądów, życia po swojemu i swobodnego funkcjonowania w przestrzeni publicznej.
2. czy na tych paradach kopulują z tymi "dobrze zbudowanymi mężczyznami"?
Publicznie raczej nie, a co robią prywatnie to nie moja sprawa, ja nie prawy i sprawiedliwy by ludziom do łóżek zaglądać.
Z tego co napisałeś można wyciągnąć wniosek, że sam spotykasz się z innymi mężczyznami (np. swoimi kolegami) dlatego, że akceptujesz gejów?
Ależ ja akceptuję gejów, więc możesz sobie taki wniosek wyciągać. Niemniej ja nie otaczam się młodymi, dobrze zbudowanymi mężczyznami w szalikach i nie biegam z nimi po ulicach.
Przy okazji: Niemcy wymordowali miliony Żydów, a mimo tego cały czas Żydom (i nie tylko im) imponują. Natomiast ofiarami gardzi większość ludzi. Taka ciekawostka.
A Ty jakieś badania przeprowadziłeś, z których wynika że większość z 8 miliardów mieszkańców naszej planet gardzi ofiarami Holokaustu czy tak pieprzysz trzy po trzy jak Trump na wiecach?
Dlaczego akurat narodowcy nie mieliby się oburzać na pedofilię?
Chodziło o pedofilię wśród kleru. Narodowcy uważają (nie wiedzieć czemu, w końcu KK to reprezentanci państwa Watykan a nie jakiś kościół narodowy jak np. w Anglii) Kościół i jego interesy niemal za polską rację stanu i bronią uprzywilejowanej pozycji rodzimego kleru, stroniąc od jego krytyki.
A poza tym, jak widać po marszach, narodowcy nie należą do specjalnie inteligentnych, i pewne rzeczy (w tym zapewne informacje o pedofilii wśród kleru) docierają do nich wolniej.