Z poszkodowaną czy z jej rowerem?

A kto go zakopał i po co?

Z poszkodowaną czy z jej rowerem?
A kto go zakopał i po co?
Z tego co pamiętam to zawiózł babkę do domu.
Po to, że nikogo już on nie interesuje.
"Nie jestem żadnym mizoginem, do niedawna nawet nie wiedziałem, co to znaczy" - powiedział Przemysław Czarnek.
Minister edukacji odniósł się w ten sposób do listu 346 przedstawicieli środowiska akademickiego. Sygnatariusze domagają się odwołania Czarnka ze stanowiska. "Niestety, pełniący obecnie funkcję Ministra Edukacji i Nauki dr hab. Przemysław Czarnek w swym dotychczasowym życiorysie zawodowym i publicznym wielokrotnie udowodnił, że nie tylko nie jest gotowy i nie ma kompetencji do kierowania polską edukacją i nauką, lecz co gorsze, że tego stanowiska jest niegodny"- czytamy w liście.
"W wypowiedziach dr. hab. Czarnka widoczne są rażący brak poszanowania ludzi o innych poglądach, ukrainofobia, antysemityzm, dehumanizacja osób nieheteronormatywnych, mizoginizm oraz pochwalanie kar cielesnych wobec dzieci. Obraz ten dodatkowo pogarsza niezrozumienie używanych pojęć (jak choćby "ideologia"), rażące braki w wiedzy oraz znikomy dorobek naukowy dr. hab. Przemysława Czarnka" - napisali naukowcy.
A w Ameryce biją murzynówswordfish pisze: ↑sob lis 07, 2020 14:52 pmAch, Romanie Giertychu wróć na stanowisko Ministra Edukacji Narodowej. Kochałeś Gombrowicza, ubrałeś dzieci w mundurki, a młodzież wielokrotnie na manifestacjach wyrażała poparcie dla Twoich działań. Czarnek to jakiś faszysta, a Ty Romku nigdy nie ciągnęłeś w stronę nazizmu.
Trochę tak jak swego czasu Minister Spraw Zagranicznych Witold Waszczykowski odparł na zarzut feralnego wywiadu i nieporozumień słowami: "Nie jestem dyplomatą". :0Koper pisze: ↑sob lis 07, 2020 12:06 pm"Nie jestem żadnym mizoginem, do niedawna nawet nie wiedziałem, co to znaczy" - powiedział Przemysław Czarnek.
Minister edukacji odniósł się w ten sposób do listu 346 przedstawicieli środowiska akademickiego. Sygnatariusze domagają się odwołania Czarnka ze stanowiska. "Niestety, pełniący obecnie funkcję Ministra Edukacji i Nauki dr hab. Przemysław Czarnek w swym dotychczasowym życiorysie zawodowym i publicznym wielokrotnie udowodnił, że nie tylko nie jest gotowy i nie ma kompetencji do kierowania polską edukacją i nauką, lecz co gorsze, że tego stanowiska jest niegodny"- czytamy w liście.
"W wypowiedziach dr. hab. Czarnka widoczne są rażący brak poszanowania ludzi o innych poglądach, ukrainofobia, antysemityzm, dehumanizacja osób nieheteronormatywnych, mizoginizm oraz pochwalanie kar cielesnych wobec dzieci. Obraz ten dodatkowo pogarsza niezrozumienie używanych pojęć (jak choćby "ideologia"), rażące braki w wiedzy oraz znikomy dorobek naukowy dr. hab. Przemysława Czarnka" - napisali naukowcy.![]()
![]()
![]()
![]()
Sam się zaorał.![]()
Ach ta wstrętna lewica. 15 lat minęło a oni ciągle się prawicy polskiej czepiają, że mentalnie się zatrzymała na średniowieczu.
Zaraz, zaraz... Narodowe prawaki lecą ze skargą do lewaków z UE, której tak nie cierpią?Sąd II instancji oddalił zażalenie organizatorów Marszu Niepodległości w sprawie zakazu organizacji marszu planowanego na 11 listopada. Pełnomocnik stowarzyszenia zapowiedział odwołanie do Strasburga.