James Bond
Re: James Bond
Najwyższa i najlepsza pora, po tych 10 sekundach wygląda jakby chcieli utrzymać klimat Bondów Mendesa 

- qnebra
- Zdobywca Oscara
Mam nadzieję, że te bębny nie oznaczają Junkiego.
Albo okazało by się, że Junkie to teraz ulubiony kompozytor. 

Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
Jeśli chodzi o Bonda, sprawa jest prosta. Kanon muzyczny jest. Ma być zachowany. Jak Junkie nauczy się być kompozytorem, to niech sobie robi ten score
Ja nie jestem przeciw jednostkom, tylko przeciw brzmieniu.

#FUCKVINYL
Mam zawał jaki zwiastun i ile w nim zdradzili (co oczywiście znaczy, że nie będzie to nic znaczącego)
Ostatnia scena beyond epic, Q zrobił mody
youtu.be/Og2vYP7VzUs

youtu.be/Og2vYP7VzUs
#FUCKVINYL
Coraz mniej wierzę w to, że to ostatni film Craiga - dziś w śniadaniówce Malek i obie laski gadały, że to jego ostatni, że był taki zajebisty, dziękujemy, a Craig się słowem nie odezwał. Wyglądało to dziwnie, tak jakby wszyscy krzyczeli że ostatni, żeby poszło w świat. Dla mnie to ryzykowny PR, reklamować film, że to ostatni występ aktora ?
Tutaj ta rozmowa -
youtu.be/QobvQTha2ls
Tutaj ta rozmowa -
youtu.be/QobvQTha2ls
#FUCKVINYL
Dziś rano naszego czasu była premiera nowej Omegi, która wystąpi w nowym filmie - i bez kitu, ale serio Craig wygląda dziś lepiej niż 5 lat temu w Spectre
Młode tacierzyństwo mu służy
Ten koleś po lewej to CEO Omegi.

Młode tacierzyństwo mu służy

#FUCKVINYL
Źródło, które pierwsze zapowiedziało exodus Romera nadal przy tym obstaje podając przyczynę, że jego score był "too "out there"", dodając przy tym, że następca będzie ze stajni Hansa, tymczasem ktoś na hans-zimmer.com jako kompozytora podaje Wallfischa... coraz bardziej niepokojące te ploty.
Jeśli Romer rzeczywiście wypadł z gry - na stronie 007 wciąz jest podany jako kompozytor w crew - to logiczne, że wskoczy ktoś z RCP.
Przecież nie przypadkowo EON zatrudnił Mazzarro do The Rhytm Section
Przecież nie przypadkowo EON zatrudnił Mazzarro do The Rhytm Section

#FUCKVINYL