LA-LA LAND - PLANY WYDAWNICZE
- galljaronim
- John Powell
Re: LA-LA LAND - PLANY WYDAWNICZE
Tak jest
!!!! Nareszcie , Mój numer 1 . Hansa wydany w iście królewskim stylu ..Tylko ta pozycja jest godna mojej uwagi , reszta to kał i szrot .. 
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Zobaczymy, jak to zorganizują. Na bootlegu masz pod rząd 4 prawie identyczne wersje Light. Po 8 minut każda. Ciekawe to będzie.
No i cena...
No i cena...
- MichalP
- Nominacja do odkrycia roku
Wydaje mi sie, ze pojda sladem Titanica. Dwie plyty ze scorem filmowym, trzecie plyta z alternatami plus wersje albumowe i ostatnia plyta z materialem zrodlowym - piosenki itp. 45-50 dolarow cena.
Nie sadze zeby wsadzili tam 4 wersje danego tracka, moze dwa, ktore najbardziej sie roznia. Lista Schindlera tez miala bootleg wysrany po pachy i w zadne sposob to sie nie przelozylo na finalny dwu plytowy album.
Nie sadze zeby wsadzili tam 4 wersje danego tracka, moze dwa, ktore najbardziej sie roznia. Lista Schindlera tez miala bootleg wysrany po pachy i w zadne sposob to sie nie przelozylo na finalny dwu plytowy album.
Dokładnie tak bym sobie i nie tylko pewnie ja --życzył by w tej formie została zaprezentowanaMichalP pisze: ↑pt lut 01, 2019 19:51 pmWydaje mi sie, ze pojda sladem Titanica. Dwie plyty ze scorem filmowym, trzecie plyta z alternatami plus wersje albumowe i ostatnia plyta z materialem zrodlowym - piosenki itp. 45-50 dolarow cena.
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Obawiam się, że pompowanie balona szybko sie skonczy.
Moim zdaniem bedzie tak:
Cd 1-2 complete score
Cd 3 Original soundtrack album
Cd 4 Chants bla bla bla.
Więc pewnie skasują 50$ za coś co równie dobrze sluzyc bedzie tylko w polowie
Ale tego Jerry'ego to zgarne
Moim zdaniem bedzie tak:
Cd 1-2 complete score
Cd 3 Original soundtrack album
Cd 4 Chants bla bla bla.
Więc pewnie skasują 50$ za coś co równie dobrze sluzyc bedzie tylko w polowie
Ale tego Jerry'ego to zgarne
Ostatnio zmieniony wt lut 05, 2019 11:39 am przez Ghostek, łącznie zmieniany 2 razy.

- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Hans powiedział mi, że "nie wie, co oni robią".
- galljaronim
- John Powell
Nice. A ja myślałem, że Hans jednak ma coś do powiedzenia i bez jego wiedzy nic się nie dzieje.Paweł Stroiński pisze:Hans powiedział mi, że "nie wie, co oni robią".
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Oprócz Króla lwa, gdzie pozwolili mu samemu zremasterować materiał, Hans odcinał się od wszystkich rozszerzeń, jak go pytałem.
Była też opowiadana przez Hybrida historia, że Hans się w ostatniej chwili dowiedział, że menedżer studia (Steve Kofsky) kolegował się z ludźmi Lali i im wypuszczał te materiały i Hans się dowiedział i wkurwił. Ostatnim projektem miał być Peacemaker i to tylko dlatego, że nie dało się już cofnąć produkcji.
Była też opowiadana przez Hybrida historia, że Hans się w ostatniej chwili dowiedział, że menedżer studia (Steve Kofsky) kolegował się z ludźmi Lali i im wypuszczał te materiały i Hans się dowiedział i wkurwił. Ostatnim projektem miał być Peacemaker i to tylko dlatego, że nie dało się już cofnąć produkcji.
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Kiedyś już o to pytałem ale czy jest jakaś szansa na kompletne wydanie "The Road to El Dorado"? - Cała muzyka Zimmera i Powella + filmowe wersje piosenek.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John
- galljaronim
- John Powell
To ja już teraz tego nie rozumiem. Bodajże na początku ubiegłego roku któryś z włodarzy Lali pisał, że szykują się projekty z muzyką Hansa. Trzeba tylko poczekać aż zakończy on swoje światowy tour (chodziło o World of Hans Zimmer). Jak podejrzewałem, chodziło o to, że Hansu chce nadzorować projekty.
Zawsze zastanawiało mnie to dlaczego po Peacemakerze zaprzestano rozszerzać stare albumy Hansa. Teraz wszystko jasne.
Trochę rozumiem wqrw Zimmera. Kompozytor wybierając materiał na album daje to, co w jego mniemaniu jest najlepsze. Z perspektywy czasu na danym soundtracku są fragmenty których się wstydzi. Wydając rozszerzenie bez wiedzy kompozytora, doprowadza to do jego frustracji.
Zawsze zastanawiało mnie to dlaczego po Peacemakerze zaprzestano rozszerzać stare albumy Hansa. Teraz wszystko jasne.
Trochę rozumiem wqrw Zimmera. Kompozytor wybierając materiał na album daje to, co w jego mniemaniu jest najlepsze. Z perspektywy czasu na danym soundtracku są fragmenty których się wstydzi. Wydając rozszerzenie bez wiedzy kompozytora, doprowadza to do jego frustracji.
Ostatnio zmieniony sob lut 02, 2019 19:45 pm przez galljaronim, łącznie zmieniany 1 raz.
Paweł, nie siej fermentu! BĘDĄ kolejne Zimmery w La-Li, bo sami to przecież napisali jakiś czas temu. TRZEBA oddzielić tu dwie rzeczy: to, że Hans nie lubi „kilku” swoich starych scorów, na czele z Days Of Thunder, Drop Zone itp, ALE przy części ma gówno do gadania. Tych, których wydania nie może zablokować (np Rain Man i Thelma, które akurat lubi bardziej niż nie lubi - nawet nie wiedział, że wyszły, dowiedział się ode mnie jak zobaczył okładki do podpisu) będą się ukazywać. Te, na których trzyma łapę - o ile takie jeszcze są - zablokuje. Tak czy siak jest na przegranej pozycji, bo więcej rzeczy jest z niego do wydania, niż on może i chciałby zablokować, co pokazują kolejne ukazujące się wydania jego scorow z połowy lat 90.
A aż 4CD Linii ?! No nie wiem, ale poczekam na trackliste, bo czuję tu upchany na siłę reprint podstawki.
A aż 4CD Linii ?! No nie wiem, ale poczekam na trackliste, bo czuję tu upchany na siłę reprint podstawki.
NO CD = NO SALE
Who cares? Dawać M:I ElfmanaA aż 4CD Linii ?! No nie wiem, ale poczekam na trackliste, bo czuję tu upchany na siłę reprint podstawki.
Płacz i lament, bo chcieli prostą jak konstrukcję cepa muzyczkę do posłuchania w samochodzie, a dostali cholernie złożony twór.
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Niekoniecznie, teraz jest moda, że nie daje się na album końcowej suity, która czasami jest lepsza od samego soundtracku ("Avengers Infinity War") a takich przypadków już trochę jest: "Mumia", "Avengers", teraz nowy Smok, itp.galljaronim pisze: ↑sob lut 02, 2019 19:45 pm[.] Kompozytor wybierając materiał na album daje to, co z jego mniemaniu jest najlepsze.[.]
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John