LA-LA LAND - PLANY WYDAWNICZE
- Wojteł
- John Williams
Re: LA-LA LAND - PLANY WYDAWNICZE
Nie, wystarczą same zdjęcia - potrzebuję do recki, bo siedzę od paru dni i zachodzę w głowę, co się działo podczas montazu albumu i filmu, a zakładam, że w książeczce to ładnie opisują, więc zdjęcia mi w zupełności wystarczą. Byłbym bardzo wdzięczny  

Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
						- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Chlali i ćpali ostro. Nie dało się takiej historii bez dopalaczy ogarnąć muzycznie.

W booklecie zbiorczym Pottera nie ma aż tyle tekstu na ile mogło się wydawać, są strony gdzie jest przysłowiowe 1 zdanie na krzyż wielką czcionką, podobnie z traklistami (które są w środku bookletu) - traklista jednej płyty potrafi być rozwleczona na 3 kartki... Ogólnie ponad połowa to foty. Tak więc pod względem tekstu niestety nie jest to najlepszy dodatkowy booklet, a wręcz jeden z mniej piśmiennych w historii LaLi. Za to booklety pojedynczych płyt już są ok, tam tekstu jest dużo, fot mniej, ALE... no właśnie - wyszła tu największa głupota tego wydania pod względem designu   Kompletna traklista wszystkich płyt jest TYLKO w dodatkowym booklecie. 3 soundtracki mające własne grube książeczki (lepsze niż booklet dodatkowy) nie mają w nich traklisty w ogóle. To jest facepalm. To tak jakbym brał książke A z półki, ale żeby zobaczyć co w niej jest, muszę iść na półkę i sięgnąć po książkę B.
  Kompletna traklista wszystkich płyt jest TYLKO w dodatkowym booklecie. 3 soundtracki mające własne grube książeczki (lepsze niż booklet dodatkowy) nie mają w nich traklisty w ogóle. To jest facepalm. To tak jakbym brał książke A z półki, ale żeby zobaczyć co w niej jest, muszę iść na półkę i sięgnąć po książkę B. 
Najfajniejsza rzecz wg mnie w bookletach to 3 strony tekstu od samego Johna nt tej suity dla dzieci. Ale to chyba jest jakiś tekst archiwalny.

Kompletna traklista wszystkich płyt jest TYLKO w dodatkowym booklecie. 3 soundtracki mające własne grube książeczki (lepsze niż booklet dodatkowy) nie mają w nich traklisty w ogóle. To jest facepalm. To tak jakbym brał książke A z półki, ale żeby zobaczyć co w niej jest, muszę iść na półkę i sięgnąć po książkę B.
Najfajniejsza rzecz wg mnie w bookletach to 3 strony tekstu od samego Johna nt tej suity dla dzieci. Ale to chyba jest jakiś tekst archiwalny.
NO CD = NO SALE
						- galljaronim
- John Powell
Dostał już ktoś płyty od Lali? Moje utknęły w NY. Już dziesiąty dzień.

- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Może być tak, że już dawno ślizgają się po UE, tylko że system trackingowy jeszcze tego nie odhaczył. Ja pare razy dostałem paczkę zanim w ogóle wprowadzono dane, że przeszedł przez sortownie w WAW.

Jarek nie pamiętasz naszego Aliena 3?  Zmienili status w dzień czy na dzień przed tym zanim paczka dotarła.
 Zmienili status w dzień czy na dzień przed tym zanim paczka dotarła.

Zmienili status w dzień czy na dzień przed tym zanim paczka dotarła.
 Zmienili status w dzień czy na dzień przed tym zanim paczka dotarła.NO CD = NO SALE
						- 
				hp_gof
Chyba chciałeś napisać: Tomek. Ja z Tobą w żadne spółki nie wchodziłem 

Nie Ty jeden jesteś Jarek  Pisałem do Jarka, a Jarek wie o którego Jarka chodzi
 Pisałem do Jarka, a Jarek wie o którego Jarka chodzi  

NO CD = NO SALE
						- 
				hp_gof
Okeeeeej, dlatego lepiej być precyzyjnym i na forum używać nicków, a nie samych imion 

- galljaronim
- John Powell
To moja wina. Nie przedstawiłem się. Jarek jestem[emoji4][emoji12] ale nie ten wszystkim znany[emoji14] Mogę być też i Jarosław, ale to się źle kojarzy.Adam pisze:Nie Ty jeden jesteś JarekPisałem do Jarka, a Jarek wie o którego Jarka chodzi
Co do Aliena to faktycznie tak było. Nie zależy mi na czasie, ale na tym żeby to w ogóle doszło.
ostatnio olewają te statusy i jak paczkę odbierzasz to wtedy nagle wypełnia się cała droga paczki  na polskich przesyłkach szczególnie to zauważyłem..
 na polskich przesyłkach szczególnie to zauważyłem..

na polskich przesyłkach szczególnie to zauważyłem..
 na polskich przesyłkach szczególnie to zauważyłem..NO CD = NO SALE
						- bartex9
- Spec od additional music
Pochwalę się The World is not Enough z BondStore   

Rządzisz <3
  Rządzisz <3