LA-LA LAND - PLANY WYDAWNICZE
- Wojteł
- John Williams
Re: LA-LA LAND - PLANY WYDAWNICZE
Nie, wystarczą same zdjęcia - potrzebuję do recki, bo siedzę od paru dni i zachodzę w głowę, co się działo podczas montazu albumu i filmu, a zakładam, że w książeczce to ładnie opisują, więc zdjęcia mi w zupełności wystarczą. Byłbym bardzo wdzięczny 

Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Chlali i ćpali ostro. Nie dało się takiej historii bez dopalaczy ogarnąć muzycznie.

W booklecie zbiorczym Pottera nie ma aż tyle tekstu na ile mogło się wydawać, są strony gdzie jest przysłowiowe 1 zdanie na krzyż wielką czcionką, podobnie z traklistami (które są w środku bookletu) - traklista jednej płyty potrafi być rozwleczona na 3 kartki... Ogólnie ponad połowa to foty. Tak więc pod względem tekstu niestety nie jest to najlepszy dodatkowy booklet, a wręcz jeden z mniej piśmiennych w historii LaLi. Za to booklety pojedynczych płyt już są ok, tam tekstu jest dużo, fot mniej, ALE... no właśnie - wyszła tu największa głupota tego wydania pod względem designu
Kompletna traklista wszystkich płyt jest TYLKO w dodatkowym booklecie. 3 soundtracki mające własne grube książeczki (lepsze niż booklet dodatkowy) nie mają w nich traklisty w ogóle. To jest facepalm. To tak jakbym brał książke A z półki, ale żeby zobaczyć co w niej jest, muszę iść na półkę i sięgnąć po książkę B. 
Najfajniejsza rzecz wg mnie w bookletach to 3 strony tekstu od samego Johna nt tej suity dla dzieci. Ale to chyba jest jakiś tekst archiwalny.

Najfajniejsza rzecz wg mnie w bookletach to 3 strony tekstu od samego Johna nt tej suity dla dzieci. Ale to chyba jest jakiś tekst archiwalny.
#FUCKVINYL
- galljaronim
- John Powell
Dostał już ktoś płyty od Lali? Moje utknęły w NY. Już dziesiąty dzień.
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Może być tak, że już dawno ślizgają się po UE, tylko że system trackingowy jeszcze tego nie odhaczył. Ja pare razy dostałem paczkę zanim w ogóle wprowadzono dane, że przeszedł przez sortownie w WAW.

Jarek nie pamiętasz naszego Aliena 3?
Zmienili status w dzień czy na dzień przed tym zanim paczka dotarła.

#FUCKVINYL
Chyba chciałeś napisać: Tomek. Ja z Tobą w żadne spółki nie wchodziłem 

Nie Ty jeden jesteś Jarek
Pisałem do Jarka, a Jarek wie o którego Jarka chodzi 

#FUCKVINYL
Okeeeeej, dlatego lepiej być precyzyjnym i na forum używać nicków, a nie samych imion 

- galljaronim
- John Powell
To moja wina. Nie przedstawiłem się. Jarek jestem[emoji4][emoji12] ale nie ten wszystkim znany[emoji14] Mogę być też i Jarosław, ale to się źle kojarzy.Adam pisze:Nie Ty jeden jesteś JarekPisałem do Jarka, a Jarek wie o którego Jarka chodzi
Co do Aliena to faktycznie tak było. Nie zależy mi na czasie, ale na tym żeby to w ogóle doszło.
ostatnio olewają te statusy i jak paczkę odbierzasz to wtedy nagle wypełnia się cała droga paczki
na polskich przesyłkach szczególnie to zauważyłem..

#FUCKVINYL
- bartex9
- Spec od additional music
Pochwalę się The World is not Enough z BondStore