Caspian może być,choć nie wnosi nic nowego a jedynie powiela to,co już było w pierwszej Narnii / ten sam temat dla bitwy /,ale " X-Mne Orgins: Wolverine "? - toż tam nic ciekawego nie ma ... dla mnie,oczywiściebladerunner20 pisze:
Co do roku 08/09
Caspian bardzo udana praca, X-men udana to samo będzie z Princem.
Harry Gregson-Williams Prince of Persia?
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
-
bladerunner
-
bladerunner
-
bladerunner
- lis23
Cóż ... niestety,fragmenty nie powalają,oprócz motywu przewodniego który blado przypomina mi drugą część Mumii,nie ma tu nic / a 10 utwór to sam już nie wiem,co to jest .../ - taka ... beznamiętna,bezpłciowa to muzyka ... zobaczymy jak wypadnie całość ale pamiętam jakie wrażenie wywarły na mnie pierwsze fragmenty Narnii - tu tego wrażenia,brak ...
-
bladerunner
lis23
Kilka sampli jest świetnych jak motyw główny Ostrich Race czy So, You’re Going to Help Me, The Sands of Time
Zgodzę się z Tobą, że sample no nie powalają, no ale skoro Hansu się tak pochlebnie o tej pracy wypowiadał

Też miałem podobne skojarzenia.niestety,fragmenty nie powalają,oprócz motywu przewodniego który blado przypomina mi drugą część Mumii,nie ma tu nic
Kilka sampli jest świetnych jak motyw główny Ostrich Race czy So, You’re Going to Help Me, The Sands of Time
Zgodzę się z Tobą, że sample no nie powalają, no ale skoro Hansu się tak pochlebnie o tej pracy wypowiadał
- lis23
Dokładnie,też to zauważyłem - część utworów wydaje się bardziej normalna,orkiestrowe a potem wchodzi ta dziwna elektronika i wszystko psuje,choć i wcześniej szału nie ma ... / brakuje mi tu więcej etniki,egzotyki,większego muzycznego rozmachu a jest trochę smętnie .. mniej to przypomina Piratów z Karaibów a bardziej jakiegoś nieudanego Tomb Raidera / jeśli już w temacie ekranizacji gier się poruszaćdziekan pisze:
Ja bym powiedział,że bardzo nierówne są te sample.
Pierwsze osiem utworów wydaje sie byc na dobrym poziomie,ale potem zaczynają sie te zabawy z elektroniką jak w tym fragmencie utworu :
''10. Trusting Nizam'' czy nawet ''Hassassin Attack''.
Na razie,bardziej przypadły mi do gustu te cztery fragmenty z Robin Hooda,niż Perski książę ...