Ogólnie to przyszłość Giacchino się nie martwię, zwłaszcza że ponoć sam Spielbergiem miał go kiedyś nazwać "młodym Johnem Williamsem". Chociaż tym razem niestety nie mogę się zgodzić ze Spielbergiem, gdyż jak na razie to ja jeszcze tego podobieństwa nie słyszę i z moim całym szacunkiem, ale pewnie nigdy nie usłyszę, gdyż Williams jest i będzie zawsze jeden!
Przeceniani i Ci najbardziej niedoceniani kompozytorzy.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ja Giacchino lubię i cenię, chociaż czasami średnio mi się podoba, kiedy zaczyna za bardzo "jazzować" i "swingować" swoją muzyką. Takie klimaty mi mniej podchodzą.
Ogólnie to przyszłość Giacchino się nie martwię, zwłaszcza że ponoć sam Spielbergiem miał go kiedyś nazwać "młodym Johnem Williamsem". Chociaż tym razem niestety nie mogę się zgodzić ze Spielbergiem, gdyż jak na razie to ja jeszcze tego podobieństwa nie słyszę i z moim całym szacunkiem, ale pewnie nigdy nie usłyszę, gdyż Williams jest i będzie zawsze jeden!

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
Pomyłka nie pomyłka, ale otrzymanego Oscara zawsze trzeba rozważać na tle konkurencji, jaką mu Akademia stworzyła w danym roku. Na tle całej piątki ten Oscar raczej jest zasłużony. Inna sprawa co z resztą scorów z zeszłego roku, ale poza kilkoma pracami szału też nie było. Giacchino miał szczęście, że trafił na tak słaby sezon 
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Lubię Giacchino i cieszę się, że dostał tego Oscara, ale dla mnie na tle tej piątki lepiej prezentował się moim zdaniem "Avatar" Hornera. Chociaż z drugiej strony chodzą i głosy, że i ten kompozytor jest przeceniany. Ja się do nich nie zaliczam.Marek Łach pisze: Na tle całej piątki ten Oscar raczej jest zasłużony.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
- muaddib_dw
- Zdobywca Oscara
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore