Tom Holkenborg (Junkie XL)
Re: Tom Holkenborg (Junkie XL)
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ale Wy wiecie, że ja piszę o możliwości, ze Hans Zimmer skomponowałby muzykę do "Avatara 2", a nie Junkie XL? 

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- qnebra
- Zdobywca Oscara
Zważywszy na obecną formę i ochotę do pracy, to Hans byłby niewiele lepszym wyborem niż Junkie XL.
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Żadnych Hansów ani Dżankich w Avatarze!!! 

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
Zimmer w Avatarze to sytuacja win, win, studio będzie miało największe nazwisko w branży, Hans na okładkach tych wszystkich części chwałę i splendor, a nic się nawet nie pracuje, Balfe, Wallfish i inne Bleeding Fingers, tylko czekają na takie projekty 

- qnebra
- Zdobywca Oscara
Już nie mówiąc o tym ile zarobi.
Do biura umieszczonego niedaleko cudownie ciepłej piaszczystej kalifornijskiej plaży wchodzi łysiejący jegomość w średnim wieku. Rzuca swojego nowego iPhone jednemu z ludzi siedzących w biurze.
- Siemanko mordeczki! - Wykrzykuje radośnie, promieniejąc radością i energią. - Mamy to!
- Cześć Hans. - Odpowiedzieli chłopcy i parę dziewczyn zgromadzonych na wspólnym kontemplowaniu kawy z croissantem.
- No co tam masz? - Balfe oderwał się na chwilę od pysznego wypieku.
- Avatara dwójkę, słyszeliście o tym filmie?
- Tym co tak powstaje w nieskończoność? - Jakiś szofer rzuca pytaniem zza stolika dla szoferów.
- Tak, dokładnie tym. - Odpowiada radośnie Hans. - Zrobiłem wam demka na iPhonie, nie zmarnujcie tego. - Widzimy się za tydzień! Forsa na bilety sama się nie zarobi! - Dodaje w biegu wychodząc przez drzwi.
Walfisch ciężko wzdycha, Zanel wpatruje się w ścianę, Balfe wrócił do pochłaniania croissanta, Gavin właśnie rozprostował ręce.
Do biura umieszczonego niedaleko cudownie ciepłej piaszczystej kalifornijskiej plaży wchodzi łysiejący jegomość w średnim wieku. Rzuca swojego nowego iPhone jednemu z ludzi siedzących w biurze.
- Siemanko mordeczki! - Wykrzykuje radośnie, promieniejąc radością i energią. - Mamy to!
- Cześć Hans. - Odpowiedzieli chłopcy i parę dziewczyn zgromadzonych na wspólnym kontemplowaniu kawy z croissantem.
- No co tam masz? - Balfe oderwał się na chwilę od pysznego wypieku.
- Avatara dwójkę, słyszeliście o tym filmie?
- Tym co tak powstaje w nieskończoność? - Jakiś szofer rzuca pytaniem zza stolika dla szoferów.
- Tak, dokładnie tym. - Odpowiada radośnie Hans. - Zrobiłem wam demka na iPhonie, nie zmarnujcie tego. - Widzimy się za tydzień! Forsa na bilety sama się nie zarobi! - Dodaje w biegu wychodząc przez drzwi.
Walfisch ciężko wzdycha, Zanel wpatruje się w ścianę, Balfe wrócił do pochłaniania croissanta, Gavin właśnie rozprostował ręce.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Hm, wersja Tomka Goski przedtawiała zdecydowanie bardziej brutalnego i wulgarnego Hansa i przestraszonych członków RCP, czy też dokładniej Junkiego. Ale i to podejście dobre, choć naturalnie dalekie od prawdy. 

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Dawno temu recenzję tę miał napisać Koper, ale w związku z ciężką chorobą jego komputera musiał przerwać pracę. I teraz ja ją napisałem, oto Brimstone:
http://filmmusic.pl/index.php?act=recki&id=2553
http://filmmusic.pl/index.php?act=recki&id=2553
Mortal Engines robi Junkie XL...
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
sam projekt mi nic nie mówi, nie wiem co to..
przeraża mnie za to fakt, że to robiła rodzinka od LOTRa....
czyli Jackson i Cameron już kochaja XS

przeraża mnie za to fakt, że to robiła rodzinka od LOTRa....
czyli Jackson i Cameron już kochaja XS

#FUCKVINYL
Zimmer stworzył potwora
A XL już na dobre stał się klonem Hansa, chcesz Zimmera, a nie możesz, bierzesz Toma...

A XL już na dobre stał się klonem Hansa, chcesz Zimmera, a nie możesz, bierzesz Toma...
- MichalP
- Nominacja do odkrycia roku
Jedyne wyjasnienie logiczne tego incydentu to fakt, ze musieli go uslyszec/skojarzyc z ostatniego Mad Maxa. A te Mortal Engines to w podobny styl uciekaja. Po pierwszym trailerze/teaserze bylem pod wrazeniem, po oficialnym trailerze sama historia wydaje sie byc bardzo sztampowa - typowy Hugo Weaving (mimo, ze go bardzo lubie) to typowy az do bolu. Pomysl na historie fajny, ale sama fabula juz jest bardzo ograna no i teraz Junkie do muzyki - czyli bedzie napierdzielanie po garach, ten sam rytm przez 90 minut
Powtorze sie ale chyba dysydenta wydaje sie to bardzo oryginalnym podejsciem do roli muzyki w filmie - takie innowacyjne/emocjonalne/podnosi cisnienie, wow.
Ehhhh, a mialo byc tak dobrze a wydzie jak zwykle

Ehhhh, a mialo byc tak dobrze a wydzie jak zwykle