Hans Zimmer
- Wojteł
- John Williams
Re: Hans Zimmer
To zapyta o poradę Hansa, a on mu poradzi kogoś, na kogo pozwoli Kennedy 

Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
Może chociaż tym razem Hans poleci jakąś kompozytorkę... :>
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
- Wojteł
- John Williams
W sumie biorąc pod uwagę ostatnią politykę Kennedy, to by było całkiem mozliwe 

Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
Za to, że Michael uratował im tyłki na miesiąc przed premierą Łotra, powinien mieć odpowiedni wpis na następny film już przy tamtym kontrakcie

Ja tam uważam, że powinni dać rekompensatę Sami-Wiecie-Komu
Ale też obstawiam Majkela 

hp_gof pisze: Ja tam uważam, że powinni dać rekompensatę Sami-Wiecie-Komu![]()
tylko że te dwa cytaty się właśnie świetnie uzupełniają

a po Hansie przynajmniej nie będzie trzeba sprzątać na gwałt

#FUCKVINYL
Jeśli Hans napisze sam pierwszy od wielu lat potężny orkiestrowy score bez użycia elektroniki, to niech będzie i Hans
Życzę mu powodzenia!

a kto powiedział że tam ma nie byc elektroniki?
to tylko spinoff, który nawet czołówki nie będzie miał star-warsowej, więc? Hansik jebnie drugie Interstellar i ludziom buty spadną..

#FUCKVINYL
Jakby wszystkie zainteresowane strony tego chciały, myślę, że decydenci Disneya nie mieli by nic przeciwko Hansowi, wszak liczy się hajs, a tu sprzedaż potencjalnych soundtracków Star Wars z nazwiskiem Zimmera była by ogromna. A Zimmer ze swoją zgrają (np Zanelli) mogli by dać tu radę, coś a'la Lone Ranger/Piraci 3 i score z Hana-Solo gotowy
Ciekawym teraz tylko czy majowa data filmu się utrzyma, czy znów przełożą na grudzień. W grudniu 2018 Disney ma Mary Poppins, także mogą zamienić, tym bardziej, że dosyć niespotykanie na półtora roku przed premierą, chwalono się już pierwszymi zdjęciami z tej produkcji.

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Niektórzy piszą tu tak jakby Ron Howard miał w tym projekcie coś do gadania, także jeżeli chodzi o obsadzenie kompozytora. Come on, przecież on ma tyle do powiedzenia co Andrzej Duda. To Kathleen Kennedy jest teraz Jarosławem Kaczyńskim Gwiezdnych wojen i to ona o wszystkim decyduje. A jak ktoś chce się wykazać inicjatywą, lub co gorsza użyć wyobraźni ,zostanie szybko wyeliminowany.
Wątpię, żeby Hans chciał pracować mając takiego succubusa nad głową.
Tym bardziej, że z niewiarygodnych žródeł wiem, jakoby kompozytor był już dawno do tego projektu przypisany.
Ale jakby co, niech Cię ręka williamsowska broni Hans od tego projektu!
Wątpię, żeby Hans chciał pracować mając takiego succubusa nad głową.
Tym bardziej, że z niewiarygodnych žródeł wiem, jakoby kompozytor był już dawno do tego projektu przypisany.
Ale jakby co, niech Cię ręka williamsowska broni Hans od tego projektu!
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Pawel P.
- Metallica
- Kontakt:
Proszę nie obrażać pani KennedyWawrzyniec pisze: ↑pt cze 23, 2017 06:14 amTo Kathleen Kennedy jest teraz Jarosławem Kaczyńskim Gwiezdnych wojen i to ona o wszystkim decyduje.

Zimmera sobie tu nie wyobrażam, za to innego Howarda, Jamesa Newtona, chętnie bym w czymś takim posłuchał.
Wydaje mi się, ze największe szanse ma Giacchino. I dobrze, Łotr wyszedł z niego niezły (a nawet rewelacyjny).
Howard ostatnio trzyma się głównie z Hansem, ale w karierze pracował z wieloma wielkimi nazwiskami (Horner, Williams, Thomas Newman), także współpraca z kimś nowym nie będzie dla niego problemem, tym bardziej, że niedawno pracował przecież z Banosem. A jak nie Hans, to może właśnie Williams 

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- qnebra
- Zdobywca Oscara
Obyś nie wykrakał przypadkiem.