Jak rzyć, panie premierze?
Re: Jak rzyć, panie premierze?
No nie mówił, ale dopisek "bez komentarza" świadczy o tym, jakby to miałoby być cokolwiek oburzające. 

Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Niekoniecznie. Czasem "bez komentarza" jest też komentarzem dla takich zwyczajnych z deka głupkowatych czy dziecinnych zachowań. 
Tu masz "skandal", o ile cytat autentyczny:

Tu masz "skandal", o ile cytat autentyczny:

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Kolejny "mondry" z Dobrej Zmiany
http://wiadomosci.wp.pl/kubica-przezylb ... 217430657a

http://wiadomosci.wp.pl/kubica-przezylb ... 217430657a
Kaonashi, "brak komentarza" odnośnie powyższego jest nadal nieadekwatnym komentarzem?- Ja przypomnę, Robert Kubica dokładnie z taką samą prędkością uderzył bolidem w betonową ścianę i wyszedł tylko z potłuczeniami - tłumaczył Świat w studiu Polsat News. Później polityk zaczął tłumaczyć, że obrażenia jakie odniosły ofiary smoleńskiej katastrofy sugerują, że pod 10 kwietnia doszło do zamachu.

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
Czemu nadal? To zupełnie inna sprawa.
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Ale to też nie jest żaden skandal... chyba, ze uznamy iż głupota posłów osiągnęła poziom skandaliczny. 

Jeśli oczekujesz komentarza do tej wypowiedzi - nie znam za dobrze tego gościa, ale to prawda, że kompletnie odleciał. Ale ma się to nijak do tego zdjęcia Dudy, więc nie widzę związku. 

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
#WinaHansa #IStandByDaenerys
A dawaj, jestem ciekaw. 

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Ależ ja nie wiążę tego ze zdjęciem Dudy tylko z Twoją uwagą, że słowa Wawrzyńca "brak komentarza" sugerowały jakiś skandal. Powtarzam to po raz kolejny, a Ty usilnie odwracasz kota ogonem, normalnie jakbyś zgłaszał akces na rzecznika rządu (niekoniecznie tego, każdy rząd potrzebuje rzecznika, który umie skutecznie zmienić temat

Może ten cytat mu przypomniał lekcje polskiego w szkole i jak z kolegami na lekcji koleżanki za warkocze ciągali...? Już się chłopa nie czepiaj za takie bzdury, dość że SN potwierdził to, co dla wszystkich normalnych ludzi było oczywiste i teraz już cały sztab pracuje nad tym, by wykazać, że tamci to SB-cy i grupa kolesi, a Adrian będzie sobie ułaskawiał kogo chce i na jakim etapie procesu chce i ch.. komu do tego.Wawrzyniec pisze: Tutaj pewnie też są oczekiwania na jakiś komentarz, co?
https://www.youtube.com/watch?v=hwJbDCMNx_E

Nie wiem gdzie Ty tu widzisz odwracanie kota, ale ok. Natomiast dalej nie doczekałem się komentarza Wawrzyńca do swoich ostatnich dwóch wrzutek. :>
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
A co mi się żalisz? Ja za niego nie odpowiadam. Jest pełnoletni.
A jak chcesz mu dać dobry przykład, to sam odpowiedz na moje pytanie, bop dalej nie wyjaśniłeś jak to z tym "brakiem komentarza" a "skandalem" jest. 

No to ciągle czekam co Wawrzek odpisze, wtedy się okaże, co oznacza ten "brak komentarza", skandal, drwinę, a może coś jeszcze, bo na razie tylko przekleja jakieś linki (zdjęcia, youtube etc.). Zresztą określenie "skandalizujące" użyłem nie tylko ze względu na Wawrzka, ale też ze względu na niektóre media, które ten gest Dudy rozdmuchały, jakby Andrew co najmniej pokazał gołą dupę. 

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Oj, wtedy to już na trwałe by do niego "Du.a" przylgnęło.
Ale chociaż mógł się wepchać miedzy te dwójka jak ten cymbał z Hameryki przed premiera Czarnogóry.
Niepisowskie media tak czy siak by narzekały, a przynajmniej by u swoich zapunktował, że pokazał siłę Polaka czy co tam.

Niepisowskie media tak czy siak by narzekały, a przynajmniej by u swoich zapunktował, że pokazał siłę Polaka czy co tam.

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Co do filmiku to przecież widać, że jest nawalony w cztery Dudy.
A w ogóle to po prostu uważam, za pewną szczyptę hipokryzji, że osoba która tak trąbiła o przywracaniu godności funkcji prezydenta zachowuje się jak gimnazjalista na wycieczce klasowej. Proszę z krótkim komentarzem.
A zresztą już tam nie ma też co się nad Adriankiem tak długo rozpisywać i dyskutować, gdyż i tak on do gadania ma nic. Zdecydowanie bardziej to jednak dają mi do myślenia wczorajsze wystąpienia dzieci i młodzieży w sejmie z okazji Dnia Dziecka. Szczerze, smutne to i przygnębiające było.
A w ogóle to po prostu uważam, za pewną szczyptę hipokryzji, że osoba która tak trąbiła o przywracaniu godności funkcji prezydenta zachowuje się jak gimnazjalista na wycieczce klasowej. Proszę z krótkim komentarzem.
A zresztą już tam nie ma też co się nad Adriankiem tak długo rozpisywać i dyskutować, gdyż i tak on do gadania ma nic. Zdecydowanie bardziej to jednak dają mi do myślenia wczorajsze wystąpienia dzieci i młodzieży w sejmie z okazji Dnia Dziecka. Szczerze, smutne to i przygnębiające było.

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Ja się zastanawiam na jakiej podstawie jest wybierany skład tego całego Sejmu Dzieci czy jak to się zwie. Podobnoż wyznaczał MEN, IPN (nie wiedzieć dlaczego) i chyba coś tam jeszcze. Pomijając już nawet występy takich indywiduów jak ten typowy wyborca Korwina, który był w niego tak zapatrzony że powtarzał i jego teksty, i gesty, to czy nie można było po porostu zaprosić jakichś laureatów olimpiad przedmiotowych itp. zamiast przybudówek sejmowych partii? 
a o decyzji amerykańskiego Donalda nic?

a o decyzji amerykańskiego Donalda nic?