Jak rzyć, panie premierze?

Dla forum FilmMusic.pl Offtop jest źródłem sukcesu. Złotą żyłą. Dlatego stworzyliśmy specjalne miejsce wypowiedzi utrzymanej w tonie, delikatnie mówiąc, luźno-frywolnym. Wszystko co uznane zostanie za Offtop trafiać będzie tutaj.
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Kaonashi
Joe Hisaishi

Re: Jak rzyć, panie premierze?

#3541 Post autor: Kaonashi » wt maja 30, 2017 17:37 pm

No nie mówił, ale dopisek "bez komentarza" świadczy o tym, jakby to miałoby być cokolwiek oburzające. :P
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.

Awatar użytkownika
Koper
Ennio Morricone
Kontakt:

#3542 Post autor: Koper » wt maja 30, 2017 17:48 pm

Niekoniecznie. Czasem "bez komentarza" jest też komentarzem dla takich zwyczajnych z deka głupkowatych czy dziecinnych zachowań. ;)

Tu masz "skandal", o ile cytat autentyczny:

Obrazek
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński

Awatar użytkownika
Koper
Ennio Morricone
Kontakt:

#3543 Post autor: Koper » śr maja 31, 2017 17:30 pm

Kolejny "mondry" z Dobrej Zmiany

http://wiadomosci.wp.pl/kubica-przezylb ... 217430657a
- Ja przypomnę, Robert Kubica dokładnie z taką samą prędkością uderzył bolidem w betonową ścianę i wyszedł tylko z potłuczeniami - tłumaczył Świat w studiu Polsat News. Później polityk zaczął tłumaczyć, że obrażenia jakie odniosły ofiary smoleńskiej katastrofy sugerują, że pod 10 kwietnia doszło do zamachu.
Kaonashi, "brak komentarza" odnośnie powyższego jest nadal nieadekwatnym komentarzem? :P
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński

Awatar użytkownika
Kaonashi
Joe Hisaishi

#3544 Post autor: Kaonashi » śr maja 31, 2017 19:14 pm

Czemu nadal? To zupełnie inna sprawa.

Awatar użytkownika
Koper
Ennio Morricone
Kontakt:

#3545 Post autor: Koper » śr maja 31, 2017 19:27 pm

Ale to też nie jest żaden skandal... chyba, ze uznamy iż głupota posłów osiągnęła poziom skandaliczny. ;)

Awatar użytkownika
Kaonashi
Joe Hisaishi

#3546 Post autor: Kaonashi » śr maja 31, 2017 19:44 pm

Jeśli oczekujesz komentarza do tej wypowiedzi - nie znam za dobrze tego gościa, ale to prawda, że kompletnie odleciał. Ale ma się to nijak do tego zdjęcia Dudy, więc nie widzę związku. :)

Awatar użytkownika
Wawrzyniec
Hans Zimmer
Kontakt:

#3547 Post autor: Wawrzyniec » śr maja 31, 2017 20:30 pm

Tutaj pewnie też są oczekiwania na jakiś komentarz, co?

https://www.youtube.com/watch?v=hwJbDCMNx_E
#WinaHansa #IStandByDaenerys

Awatar użytkownika
Kaonashi
Joe Hisaishi

#3548 Post autor: Kaonashi » śr maja 31, 2017 23:18 pm

A dawaj, jestem ciekaw. :)

Awatar użytkownika
Koper
Ennio Morricone
Kontakt:

#3549 Post autor: Koper » czw cze 01, 2017 21:09 pm

Kaonashi pisze:
śr maja 31, 2017 19:44 pm
Jeśli oczekujesz komentarza do tej wypowiedzi - nie znam za dobrze tego gościa, ale to prawda, że kompletnie odleciał. Ale ma się to nijak do tego zdjęcia Dudy, więc nie widzę związku. :)
Ależ ja nie wiążę tego ze zdjęciem Dudy tylko z Twoją uwagą, że słowa Wawrzyńca "brak komentarza" sugerowały jakiś skandal. Powtarzam to po raz kolejny, a Ty usilnie odwracasz kota ogonem, normalnie jakbyś zgłaszał akces na rzecznika rządu (niekoniecznie tego, każdy rząd potrzebuje rzecznika, który umie skutecznie zmienić temat :P ).
Wawrzyniec pisze: Tutaj pewnie też są oczekiwania na jakiś komentarz, co?

https://www.youtube.com/watch?v=hwJbDCMNx_E
Może ten cytat mu przypomniał lekcje polskiego w szkole i jak z kolegami na lekcji koleżanki za warkocze ciągali...? Już się chłopa nie czepiaj za takie bzdury, dość że SN potwierdził to, co dla wszystkich normalnych ludzi było oczywiste i teraz już cały sztab pracuje nad tym, by wykazać, że tamci to SB-cy i grupa kolesi, a Adrian będzie sobie ułaskawiał kogo chce i na jakim etapie procesu chce i ch.. komu do tego. :P

Awatar użytkownika
Kaonashi
Joe Hisaishi

#3550 Post autor: Kaonashi » czw cze 01, 2017 21:29 pm

Nie wiem gdzie Ty tu widzisz odwracanie kota, ale ok. Natomiast dalej nie doczekałem się komentarza Wawrzyńca do swoich ostatnich dwóch wrzutek. :>

Awatar użytkownika
Koper
Ennio Morricone
Kontakt:

#3551 Post autor: Koper » czw cze 01, 2017 21:40 pm

A co mi się żalisz? Ja za niego nie odpowiadam. Jest pełnoletni. :D A jak chcesz mu dać dobry przykład, to sam odpowiedz na moje pytanie, bop dalej nie wyjaśniłeś jak to z tym "brakiem komentarza" a "skandalem" jest. :P

Awatar użytkownika
Kaonashi
Joe Hisaishi

#3552 Post autor: Kaonashi » czw cze 01, 2017 21:45 pm

No to ciągle czekam co Wawrzek odpisze, wtedy się okaże, co oznacza ten "brak komentarza", skandal, drwinę, a może coś jeszcze, bo na razie tylko przekleja jakieś linki (zdjęcia, youtube etc.). Zresztą określenie "skandalizujące" użyłem nie tylko ze względu na Wawrzka, ale też ze względu na niektóre media, które ten gest Dudy rozdmuchały, jakby Andrew co najmniej pokazał gołą dupę. :)

Awatar użytkownika
Koper
Ennio Morricone
Kontakt:

#3553 Post autor: Koper » czw cze 01, 2017 21:53 pm

Oj, wtedy to już na trwałe by do niego "Du.a" przylgnęło. :P Ale chociaż mógł się wepchać miedzy te dwójka jak ten cymbał z Hameryki przed premiera Czarnogóry.
Niepisowskie media tak czy siak by narzekały, a przynajmniej by u swoich zapunktował, że pokazał siłę Polaka czy co tam. ;)

Awatar użytkownika
Wawrzyniec
Hans Zimmer
Kontakt:

#3554 Post autor: Wawrzyniec » pt cze 02, 2017 11:44 am

Co do filmiku to przecież widać, że jest nawalony w cztery Dudy.

A w ogóle to po prostu uważam, za pewną szczyptę hipokryzji, że osoba która tak trąbiła o przywracaniu godności funkcji prezydenta zachowuje się jak gimnazjalista na wycieczce klasowej. Proszę z krótkim komentarzem.

A zresztą już tam nie ma też co się nad Adriankiem tak długo rozpisywać i dyskutować, gdyż i tak on do gadania ma nic. Zdecydowanie bardziej to jednak dają mi do myślenia wczorajsze wystąpienia dzieci i młodzieży w sejmie z okazji Dnia Dziecka. Szczerze, smutne to i przygnębiające było. :(
#WinaHansa #IStandByDaenerys

Awatar użytkownika
Koper
Ennio Morricone
Kontakt:

#3555 Post autor: Koper » pt cze 02, 2017 16:41 pm

Ja się zastanawiam na jakiej podstawie jest wybierany skład tego całego Sejmu Dzieci czy jak to się zwie. Podobnoż wyznaczał MEN, IPN (nie wiedzieć dlaczego) i chyba coś tam jeszcze. Pomijając już nawet występy takich indywiduów jak ten typowy wyborca Korwina, który był w niego tak zapatrzony że powtarzał i jego teksty, i gesty, to czy nie można było po porostu zaprosić jakichś laureatów olimpiad przedmiotowych itp. zamiast przybudówek sejmowych partii? :(

a o decyzji amerykańskiego Donalda nic?

ODPOWIEDZ