#DobraZmiana
 #DobraZmianahttps://www.facebook.com/permalink.php? ... 4101494440
 #DobraZmiana
 #DobraZmiana

Jedynie hp_gof zasugerował, że problem jakiś niby może istnieć. A swoją drogą ładnie to zganiać na kogo innego, jak samemu rzuciło się jakąś bzdurę powtórzoną pewnie za jakimiś dziennikarzami "wyklętymi"?
 Jedynie hp_gof zasugerował, że problem jakiś niby może istnieć. A swoją drogą ładnie to zganiać na kogo innego, jak samemu rzuciło się jakąś bzdurę powtórzoną pewnie za jakimiś dziennikarzami "wyklętymi"? 
Napisały krasnoludki?To że kobiety w Polsce mają niby wyższy poziom życia niż kobiety w Europie zachodniej nie oznacza automatycznie, że mają takie same szanse jak mężczyźni - patrz: zarobki na tych samych stanowiskach, możliwość łączenia kariery zawodowej z rodzicielstwem etc.
Nie wiem czy hP-ek jest krasnoludkiem, jest trochę dziwny, więc kto wie.
 Natomiast ewidentnie nie napisał tu wprost, że zarabiają gorzej. Pewnie o to mu chodziło ale dosłownie tego nie napisał.
 Natomiast ewidentnie nie napisał tu wprost, że zarabiają gorzej. Pewnie o to mu chodziło ale dosłownie tego nie napisał. 
A jakie konkretnie "bzdury" powtórzyłem za TVN czy Wyborczą?
 A od krasnoludków to wyzywajcie Marka, nie mnie
 A od krasnoludków to wyzywajcie Marka, nie mnie 
 Poza tym jakbyś obejrzał "Kingsajz" to byś wiedział, że krasnoludki też mogą stać się duże a zatem nie wzrost czyni krasnoludka.
 Poza tym jakbyś obejrzał "Kingsajz" to byś wiedział, że krasnoludki też mogą stać się duże a zatem nie wzrost czyni krasnoludka. 
 Nawet jednego krasnala spotkałem, o którym mowa powyżej
 Nawet jednego krasnala spotkałem, o którym mowa powyżej