Jak rzyć, panie premierze?
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Re: Jak rzyć, panie premierze?
W ogóle by go nie było. 

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Ale której? Częstochowskiej czy jakiejś innej?Bucholc Krok pisze:Wawrzyniec zastosował bardzo brzydki chwyt. Brakowało mi tam jeszcze Matki Boskiej.

...w obozach pracyBucholc Krok pisze:I ludzie więcej są ze sobą.

Może nie ratyfikować. UE coś tam nakombinowała żeby CETA była umową mieszaną i do części rzeczy wystarczy ratyfikacja przez Unię (radę i parlament), a do części - parlamenty krajowe. Jak nasz nie ratyfikuje, to ta pozostała część nas nie obejmie. Teoretycznie. Ponoć tam ciągle nad tym debatują unijni prawnicy i w sumie cholera wie jakie będą ostateczne decyzje w tej kwestii.Bucholc Krok pisze:No jestem bardzo ciekaw, czy ten numer przejdzie. Zresztą nasz rząd to chyba nie ma tu nic do powiedzenia?A w ogóle my tu gadu gadu o pierdołach a wielce narodowy rząd najwyraźniej zamierza podpisać CETA i przedłożyć interes korporacji ponad interesem narodowym?A banksterka z Nowoczesnej i PO na pewno go w tym poprą.
Tak czy siak, PiS ma okazję się wykazać jak te hasełka o interesie narodowym mają się do rzeczywistości. Oczywiście w razie czego można powiedzieć: wina Tuska.

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
O, kurde, ale przeoczyłem
http://www.rp.pl/Polityka/310089952-Par ... nazwe.html
Próbowałem rozszyfrować nowy skrót, ale mi nie idzie...
Wielka
Odrodzona
Liberalno
Narodowa
Organizacja
Świeckich
Ć...?
Próbowałem rozszyfrować nowy skrót, ale mi nie idzie...
Wielka
Odrodzona
Liberalno
Narodowa
Organizacja
Świeckich
Ć...?
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Jakoś nie słyszałem, żeby KOD protestował. Takie przeoczenie? Może mają napięty grafik. Dzisiaj protestowali z nauczycielami. Jedna kobieta (nie wiem skąd) argumentowała za gimnazjami: a) nie podoba nam się zamęt, jaki towarzyszy reformie, b) moich dwoje dzieci skończyło gimnazjum i jakoś sobie radzą.Koper pisze:Może nie ratyfikować. UE coś tam nakombinowała żeby CETA była umową mieszaną i do części rzeczy wystarczy ratyfikacja przez Unię (radę i parlament), a do części - parlamenty krajowe. Jak nasz nie ratyfikuje, to ta pozostała część nas nie obejmie. Teoretycznie. Ponoć tam ciągle nad tym debatują unijni prawnicy i w sumie cholera wie jakie będą ostateczne decyzje w tej kwestii.
Tak czy siak, PiS ma okazję się wykazać jak te hasełka o interesie narodowym mają się do rzeczywistości. Oczywiście w razie czego można powiedzieć: wina Tuska.

Za jakiś czas będzie przewrót i Korwina wysiudają, bo znowu jacyś naiwniacy sobie ubrdają, że dadzą radę sami.Koper pisze:O, kurde, ale przeoczyłem
To jest dobre:
"Katarzyna Piekarska: Biedroń byłby dobrym prezydentem"
Wtedy to dopiero by się rozbijał po świecie. Już teraz w Słupsku narzekają, że częściej go nie ma. Sobie chłopina używa.

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Bucholc Krok pisze:Jakoś nie słyszałem, żeby KOD protestował. Takie przeoczenie? Może mają napięty grafik.
Bo mają poglądy zbieżne z Petru i Schetyną?

Bucholc Krok pisze:Dzisiaj protestowali z nauczycielami. Jedna kobieta (nie wiem skąd) argumentowała za gimnazjami: a) nie podoba nam się zamęt, jaki towarzyszy reformie, b) moich dwoje dzieci skończyło gimnazjum i jakoś sobie radzą.![]()
Akurat a) to fakt, nie wygląda to na średnio przygotowane. Jeśli nawet -w co mocno wątpię- tam jest wszystko dobrze rozplanowane i wyliczone, to nie potrafią tego dobrze "sprzedać". Daliby Morawieckiemu prezentacje w power pointcie do zrobienia, może od razu odbiór społeczny byłby lepszy.

Bucholc Krok pisze:Za jakiś czas będzie przewrót i Korwina wysiudają, bo znowu jacyś naiwniacy sobie ubrdają, że dadzą radę sami.
E, wątpię, jak specjalnie statut zmieniali, żeby Janusz i ten pijaczek-przydupas mogli być "legalnie" w partii, nawet jak wyroki dostaną.
Swoją drogą to info o zmianie nazwy to jedyna wiadomość o tej partii jaką słyszałem od miesięcy. Korwin to jak kogoś nie porówna do Hitlera albo nie spoliczkuje to chyba tylko śpi w tym europarlamencie, a reszta partyjnych kolegów to i tak nic nie ma do powiedzenia- wiadomo.
Akurat tu są różne opinie, czytałem że sporo ukrócił wydawanie kasy na pierdoły dla magistratu... w sumie najlepiej by było spytać kogoś ze Słupska, ale takich to na forum chyba ni ma. W Słupsku fanów filmówki brak.Bucholc Krok pisze:To jest dobre:
"Katarzyna Piekarska: Biedroń byłby dobrym prezydentem"
Wtedy to dopiero by się rozbijał po świecie. Już teraz w Słupsku narzekają, że częściej go nie ma. Sobie chłopina używa.

Tymczasem ulubieniec pewnego forumowicza, którego nie wymienię żeby nie było, że znów się go czepiamy, naoglądał się "Black Hawk Down" i uznał, że jak helikoptery to tylko Black Hawki, choćby i bez uzbrojenia. Żeby się ostatecznie nie skończyło, że niedługo o Polakach będą opowiadać dowcip, który kiedyś był o Chińczykach, a teraz po przeróbce będzie o naszych. Np. tak:
Jarek i Antoni planują atak na Rosję celem odbicia wiadomego wraku.
Jarek - lewą stronę pójdzie 500 tysięcy z obrony terytorialnej, prawą stroną drugie 500 tysięcy. A środkiem zaatakują wszystkie nasze śmigłowce.
Antoni - Oba???
PS: Ziścił się największy koszmar naszego prezydenta:
http://www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju, ... 82857.html

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Za dużo się tego dzieje. Nieprzemyślana reforma szkolnictwa, niby kryzys aborcyjny był zakończony to Ajatollah Kaczumeni znowu wyskoczył. Sprawa z helikoptera o której ze względu na wiadomo kogo nie chciałem wspominać, wyższość polskich widelców, firma od pił mechanicznych co będzie wydawać opinie na temat wycinki w Puszczy Białowieskiej, kolejna nagroda dla Ojca Rydzyka i pewnie niedługo Marek jako prawnik będzie tam musiał jeździć na szkolenia...

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
to lepsze:

no i to, choć nadto oczywiste:

no i to, choć nadto oczywiste:

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
większe wklej 

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Może i tak, ale mnie się zdaje, że niektórzy są z zasady na nie.Koper pisze: Akurat a) to fakt, nie wygląda to na średnio przygotowane. Jeśli nawet -w co mocno wątpię- tam jest wszystko dobrze rozplanowane i wyliczone, to nie potrafią tego dobrze "sprzedać".

Zmienili raz to zmienią i drugi. Statut to nie prawda objawiona.E, wątpię, jak specjalnie statut zmieniali, żeby Janusz i ten pijaczek-przydupas mogli być "legalnie" w partii, nawet jak wyroki dostaną.
Toć przez YT cały czas nadaje z tego parlamentu.Swoją drogą to info o zmianie nazwy to jedyna wiadomość o tej partii jaką słyszałem od miesięcy. Korwin to jak kogoś nie porówna do Hitlera albo nie spoliczkuje to chyba tylko śpi w tym europarlamencie, a reszta partyjnych kolegów to i tak nic nie ma do powiedzenia- wiadomo.

Wiadomo.Akurat tu są różne opinie,

To i na wyjazdy ma.czytałem że sporo ukrócił wydawanie kasy na pierdoły dla magistratu...
Ja znam tylko domki w Słupsku.w sumie najlepiej by było spytać kogoś ze Słupska, ale takich to na forum chyba ni ma. W Słupsku fanów filmówki brak.
Ła, a gdzie Twoja czujność rewolucyjna? Twój ulubieniec Kurski został znowu prezesem TVP, a Ty nie grzmisz?Wawrzyniec pisze:Za dużo się tego dzieje. Nieprzemyślana reforma szkolnictwa, niby kryzys aborcyjny był zakończony to Ajatollah Kaczumeni znowu wyskoczył. Sprawa z helikoptera o której ze względu na wiadomo kogo nie chciałem wspominać, wyższość polskich widelców, firma od pił mechanicznych co będzie wydawać opinie na temat wycinki w Puszczy Białowieskiej, kolejna nagroda dla Ojca Rydzyka i pewnie niedługo Marek jako prawnik będzie tam musiał jeździć na szkolenia...

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
eee, to chyba było do przewidzenia.
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
No i faktycznie poszczególne kraje muszą ratyfikować (nie mówili czy całość, czy wybrane rzeczy), ale słyszałem wypowiedzi kogoś z PiS-u i oni są za.Koper pisze:Może nie ratyfikować. UE coś tam nakombinowała żeby CETA była umową mieszaną i do części rzeczy wystarczy ratyfikacja przez Unię (radę i parlament), a do części - parlamenty krajowe. Jak nasz nie ratyfikuje, to ta pozostała część nas nie obejmie. Teoretycznie. Ponoć tam ciągle nad tym debatują unijni prawnicy i w sumie cholera wie jakie będą ostateczne decyzje w tej kwestii.

To może ktoś mi wyjaśni, po co w takim razie to podpisywać, skoro to nic nie zmieni?Bucholc Krok pisze:Podobno my nie mamy ani stracić, ani zyskać.

- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Skoro tak mówią to znaczy, że stracimy.Bucholc Krok pisze:Podobno my nie mamy ani stracić, ani zyskać.

Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
Cóż za score, Howard Shore.