Michał Lorenc
Re: Michał Lorenc
Ciekawy artykuł, pierwszy (po pamiętnym wywiadzie w Playboyu z 2003 r, w którym reżyser Symetrii z większymi szczegółami opisywał narkotykowe perypetie, ale nie sam Lorenc), w którym Lorenc sam rozlicza się z narkotykami, choć tylko w pewnym stopniu, bo było to bardziej złożone i tragiczne. Do tego to co mówiłem wcześniej - nie widział finalnego Smoleńska, film miał mieć inny wydźwięk, a ostatni rok nawet reżyser nie miał na niego specjalnego wpływu. Szkoda, bo smród się będzie ciągnął a gość nie jest niczemu winien.
#FUCKVINYL
Ja w ogóle nie wchodzę na tę stronę, a i tak niby wykorzystałem całą pulę.Wawrzyniec pisze:Jakby co w "Polityce" jest artykuł o Lorencu. Tylko, że ja już wykorzystałem moją pulę tekstów i nie mogę całego artykułu przeczytać, ani zakupić na miejscu (pewnie na jakiś dworcach dałbym radę). Ale może dla innych:
http://www.polityka.pl/tygodnikpolityka ... lensk.read

Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
No to jakiś intruz korzysta z Twojego internetu 

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Dlaczego zaraz uchodźca. Oglądałem wiele filmów z gatunku "home invasion" i chyba w żadnym nie było uchodźców. W każdym razie sprawdź lepiej szafy i wszelkie zakamarki w mieszkaniu.Kaonashi pisze:W sensie uchodźca?

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
A bo intruz. :>Koper pisze:Dlaczego zaraz uchodźca.Kaonashi pisze:W sensie uchodźca?
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Germański kurew oprawca, a jeszcze lepiej: germański oprawca kurew.Mefisto pisze:Germański kurwa oprawca!
Naucz się odmieniać poprawnie.

- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
No tak. Kurwaoprawca to raczej rusycyzm 

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ale pięknie offtopicie, a potem i tak będzie na mnie. I to mimo, że akurat tym razem chciałem coś konstruktywnego wnieść do tematu. 

#WinaHansa #IStandByDaenerys
Obejrzałem film i powiem tylko tyle, że żadnego bolera tam nie ma, no chyba, że powtarzanie jednego motywu w koło macieju nazywamy od razu bolerem. 

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
No co, może z wycieczką szkolną poszedł
A co do bolera to prawdopodobnie tak - dla miszcza który to wymyślił zapewne chodziło o zapętlanie w kółko jednego motywu, czyli w sumie nic nowego.

A co do bolera to prawdopodobnie tak - dla miszcza który to wymyślił zapewne chodziło o zapętlanie w kółko jednego motywu, czyli w sumie nic nowego.
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Jakby kto nie mógł znaleźć to temat "Przymierza" poleciał tam gdzie jego miejsce... nie, nie do kosza
, tylko do działu "muzyka inna".