Jak rzyć, panie premierze?
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Re: Jak rzyć, panie premierze?
W sumie szkoda, że Komisja Macierewicza zrezygnowała z pomysłu z tą brzozą i prawdziwym Tupolewem:
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/ ... enska.html
Gdyż oczywiście liczyłem, że aby test był wiarygodny to członkowie komisji z Macierewiczem na czele siedzieliby w tym Tupolewie podczas tego testu z brzozą.
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/ ... enska.html
Gdyż oczywiście liczyłem, że aby test był wiarygodny to członkowie komisji z Macierewiczem na czele siedzieliby w tym Tupolewie podczas tego testu z brzozą.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Kijowskiego jest akurat za co. Facet, który robi dzieci, a później na nie nie łoży to nawet nie jest zero, tylko mniej niż zero. I niech nie p****i, że nie ma pieniędzy, tylko niech się weźmie do uczciwej roboty obibok. 

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Ale że co jest za co. Jest za co posadzić?
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Piszę o alimentach, za których niepłacenie powinien być moim zdaniem obóz pracy a nie więzienie (nie tylko dla niego oczywiście). To co Kijowski robi poza tym mało mnie obchodzi. No może poza występami kabaretowymi. Czekam tylko aż stwierdzi, że miał (albo ciągle je ma) spotkanie z Panem Jezusem, który go namaścił.
Już jednemu tak się wydaje, tylko głośno o tym nie mówi. Jeszcze.

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
no właśnie o to mi chodzi, że więzienie za alimenty to głupota, bo nie dość że dalej nie będzie płacić - bo i z czego wtedy - to jeszcze takiego trzeba będzie utrzymywać.Bucholc Krok pisze:Piszę o alimentach, za których niepłacenie powinien być moim zdaniem obóz pracy a nie więzienie
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
No właśnie. Uwielbiam to, jeden zrobił, a drugi (inni) ponosi konsekwencje. Tylko że obóz pracy dla alimenciarzy to raczej by u nas nie przeszedł. Zaraz UE by się wpieprzyła.
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Ale to nie tylko alimenciarzy dotyczy.
Zresztą słyszałem historie jak bezdomni nie mieli na siebie pomysłu na zimę, pozorowali włam do sklepu i już mieli gdzie przezimować.
Zresztą słyszałem historie jak bezdomni nie mieli na siebie pomysłu na zimę, pozorowali włam do sklepu i już mieli gdzie przezimować.

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Oczywiście, ale tych wyjątkowo nie lubię.Koper pisze:Ale to nie tylko alimenciarzy dotyczy.

Niedawno słyszałem o dziadku, który miał dość żony, poszedł do banku, dokonał napadu (udanego - w sensie, że dostał forsę) i po napadzie usiadł na ławce (w banku lub obok) spokojnie oczekując przyjazdu policji. W USA to było.Zresztą słyszałem historie jak bezdomni nie mieli na siebie pomysłu na zimę, pozorowali włam do sklepu i już mieli gdzie przezimować.

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Po żonie, także i adwokat Ziobry dostał pracę w PZU:
http://www.fakt.pl/wydarzenia/polityka/ ... em/xz00z87
Ciekawe, czy w niedalekiej przyszłości w PZU wyląduje też jego mechanik samochodowy?
A normalnie to już tyle PiS swoich rodzin, kumpli i kolesi powpakował do wszelakich spółek państwa, że się już pogubić można i stracić rachubę. A nawet jak potem trzeba będzie ich zwalniać, to i pewnie odprawy trzeba będzie dać.
#Misiewicze - ta akcja akurat Nowoczesnej na razie wychodzi, oby tego nie spieprzyli.
http://www.fakt.pl/wydarzenia/polityka/ ... em/xz00z87
Ciekawe, czy w niedalekiej przyszłości w PZU wyląduje też jego mechanik samochodowy?

A normalnie to już tyle PiS swoich rodzin, kumpli i kolesi powpakował do wszelakich spółek państwa, że się już pogubić można i stracić rachubę. A nawet jak potem trzeba będzie ich zwalniać, to i pewnie odprawy trzeba będzie dać.
#Misiewicze - ta akcja akurat Nowoczesnej na razie wychodzi, oby tego nie spieprzyli.
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Dlatego muszą się nachapać teraz, żeby w razie przegranych wyborów móc przezimować do kolejnych wyborów. W tym czasie kasę kroić będą krewni i znajomi królika z innej partii... i tak będą się wymieniać od wyborów do wyborów. A o wielu można powiedzieć tyle:Wawrzyniec pisze:A normalnie to już tyle PiS swoich rodzin, kumpli i kolesi powpakował do wszelakich spółek państwa, że się już pogubić można i stracić rachubę. A nawet jak potem trzeba będzie ich zwalniać, to i pewnie odprawy trzeba będzie dać.
https://www.youtube.com/watch?v=7Y0fB8XKCVs

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Tymczasem, Minister Dewastacji Środowiska podobno chce wynieść swoich kumpli ponad innych
http://wyborcza.pl/1,75398,20711284,mys ... l#BoxGWImg
ciekawe co zrobi Jarosław, bo ludzie w sieci (w sensie w internecie, nie w gazecie "W sieci":P ) już apel piszą
http://petycja.pracownia.org.pl/petycja ... ysliwskiej
I niech koledzy zauroczeni PiSem mi tu nie oponują, że to Wyborcza i lewactwo, bo można sprawdzić tę nowelizację.
Jest dodanie dodanie dwóch punktów o utrudnianiu polowania, przy czym w jednym wyraźnie napisano o karze grzywny.
Coś tam niezależni dziennikarze pisali o tym może? Czasem zaglądam, ale w tabunie artykułów o niedobrej opozycji mogłem przegapić.
ciekawe co zrobi Jarosław, bo ludzie w sieci (w sensie w internecie, nie w gazecie "W sieci":P ) już apel piszą
http://petycja.pracownia.org.pl/petycja ... ysliwskiej
I niech koledzy zauroczeni PiSem mi tu nie oponują, że to Wyborcza i lewactwo, bo można sprawdzić tę nowelizację.

Coś tam niezależni dziennikarze pisali o tym może? Czasem zaglądam, ale w tabunie artykułów o niedobrej opozycji mogłem przegapić.

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Znając życie to pewnie druga strona odpowie coś w stylu "Komorowski też polował, bla bla bla" itd. 

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Na żyrandol chybaWawrzyniec pisze:Komorowski też polował

A generalnie nie chodzi mi czy ktoś poluje czy nie, ale tworzenie jakiejś kasty ponad prawem, co sobie może polować na Twoim prywatnym terenie bo tak, a jak się postawisz, to jeszcze Cię po sądach będą ciągać i będziesz musiał udowadniać, że jesteś buddyjskim mnichem, żresz trawę i religia Ci nie pozwala na polowania.
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Jeśli GW chce być czytana to niech najpierw zrobi porządek z tym reklamowym bajzlem. Jeszcze mi się treść nie otworzy, a już reklamy na całą stronę widzę. Nie idzie się dokopać do treści. Co to ma być KM!?Koper pisze:Tymczasem, Minister Dewastacji Środowiska podobno chce wynieść swoich kumpli ponad innych

Którzy to?I niech koledzy zauroczeni PiSem mi tu nie oponują,

Tego nie wyniósł, ale i tak sporo towaru z pałacu zginęło.Na żyrandol chyba
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Bucholc znów jak komunizm: walczy z problemami nieznanymi gdzie indziej...Bucholc Krok pisze:Jeśli GW chce być czytana to niech najpierw zrobi porządek z tym reklamowym bajzlem. Jeszcze mi się treść nie otworzy, a już reklamy na całą stronę widzę. Nie idzie się dokopać do treści. Co to ma być KM!?![]()

Na forum też wiecznie coś przeszkadza

Oj, znajdzie się paruBucholc Krok pisze:Którzy to?

Bo to taki myśliwy jak z koziej d... trąba.Bucholc Krok pisze:Tego nie wyniósł