nie płacisz, defraudujesz i przepijasz kase to się nie dziwdziekan pisze:Widze,że tylko mi zablokowali konto na allegro![]()

Też masz refleks.. od kilku dni jest w ofercie..Adam Krysiński pisze:panowie patrzcie jakie jaja, co wznowili![]()
http://www.screenarchives.com/title_det ... 0-EDITION/
Wawrzyniec pisze:I w sumie fajnie byłoby mieć to najnowsze pełne wydanie, ale w takim razie wydałbym pieniądze na płytę, której 1/3 część już mam. A i też nie wiem czy ktoś by potem odkupił ode mnie tę co mam
A za ile chciałbyś sprzedać? Może za 20zł sprzedasz jeśli jest w bardzo dobrym stanie. Nie wiem po ile chodzą na Allegro takie "golasy". Dzisiaj jak już ktoś chce kupić to chyba wersję 3-płytową?Wawrzyniec pisze:Tylko właśnie, aktualną płytę to sprzedam za może 10 złotych
Tu jest na przykład za 73złA ta to nie wiem po ile może okazyjnie być. W Niemczech to widziałem po 25 Euro.
Możesz zrezygnować np. z kolacji. Dobrze to wpłynie na organizm, a i w kieszeni zostanie.Ale zaraz ja myślę o kolejnych zakupach, a dopiero co wydałem sporo pieniędzy. Muszę się powstrzymać, gdyż to kupowanie płyt to nałóg.
spoko każdy tak maAle zaraz ja myślę o kolejnych zakupach, a dopiero co wydałem sporo pieniędzy. Muszę się powstrzymać, gdyż to kupowanie płyt to nałóg.
Bucholc zaczynał od kolacji a skończył na ZoltrixieMożesz zrezygnować np. z kolacji. Dobrze to wpłynie na organizm, a i w kieszeni zostanie.