"Co z tą płytą?" - infantylnie pytania Wawrzyńca

W tym miejscu piszemy o wszelkich sprawach dotyczących wydań muzyki filmowej, zarówno tych limitowanych, jak i tych nieco szerzej dostępnych. Jeśli szukasz jakiejś rzadkiej płyty, chcesz się dowiedzieć gdzie ją kupić, od kogo i za ile to jest miejsce dla Ciebie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#76 Post autor: Adam » pt kwie 09, 2010 12:28 pm

dziekan pisze:Widze,że tylko mi zablokowali konto na allegro :P
nie płacisz, defraudujesz i przepijasz kase to się nie dziw :P ;-)
#FUCKVINYL

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#77 Post autor: Adam » pt kwie 09, 2010 19:18 pm

panowie patrzcie jakie jaja, co wznowili :shock:

http://www.screenarchives.com/title_det ... 0-EDITION/
#FUCKVINYL

bladerunner

#78 Post autor: bladerunner » pt kwie 09, 2010 19:19 pm

pierwsze widze na oczy ten score :lol:

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#79 Post autor: Adam » pt kwie 09, 2010 19:20 pm

bo kosztował tyle że byś pół Krakowa mógł za niego kupić ;-)
#FUCKVINYL

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#80 Post autor: Bucholc Krok » pt kwie 09, 2010 19:29 pm

Adam Krysiński pisze:panowie patrzcie jakie jaja, co wznowili :shock:
http://www.screenarchives.com/title_det ... 0-EDITION/
Też masz refleks.. od kilku dni jest w ofercie..
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy

bladerunner

#81 Post autor: bladerunner » pt kwie 09, 2010 19:30 pm

ja to nawet nie słyszałem tego, dobre ?; :)

Awatar użytkownika
Wawrzyniec
Hans Zimmer
Kontakt:

#82 Post autor: Wawrzyniec » pn kwie 12, 2010 14:49 pm

W nawiązaniu do tytułu tematu:
Od 2007 roku nurtuje mnie jedna kwestia, a mianowicie, czy kupić, czy nie kupić "Blade Runner Trilogy, 25th Anniversary" Vangelisa :?: :?
Dylemat mój polega na tym, że posiadam ten soundtrack, ale jedno-płytowe wydanie z 1994 roku. I w sumie fajnie byłoby mieć to najnowsze pełne wydanie, ale w takim razie wydałbym pieniądze na płytę, której 1/3 część już mam. A i też nie wiem czy ktoś by potem odkupił ode mnie tę co mam :?
To jest pewnie jedno z tych pytań, na które nie ma odpowiedzi :wink:
#WinaHansa #IStandByDaenerys

Mefisto

#83 Post autor: Mefisto » pn kwie 12, 2010 14:55 pm

Ja bym kupił - miałem go wielokrotnie w rękach i wymiata, a cena nie jest jakaś bardzo wygórowana. Trzecia płyta trochę odstaje od pozostałych dwóch, bo to taka impresja, ale całość zdecydowanie wypada mieć.

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#84 Post autor: Bucholc Krok » pn kwie 12, 2010 15:05 pm

Wawrzyniec pisze:I w sumie fajnie byłoby mieć to najnowsze pełne wydanie, ale w takim razie wydałbym pieniądze na płytę, której 1/3 część już mam. A i też nie wiem czy ktoś by potem odkupił ode mnie tę co mam :?

Jeśli wystawisz za 10zł to ktoś kupi. A wydanie rozszerzone oczywiście warto mieć.
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy

Awatar użytkownika
Wawrzyniec
Hans Zimmer
Kontakt:

#85 Post autor: Wawrzyniec » pn kwie 12, 2010 15:29 pm

Rzecz w tym, że ja też to miałem w rękach i rzeczywiście świetna rzecz. Fakt, że najlepsza z tych trzech płyt, to ta która akurat mam, ale na drugiej są wreszcie utwory, których bardzo brakowało mi na pierwszej płycie, jak chociażby śmierć Dr. Tyrella. 3 płyta dziwna, ale np. "Spotkanie z matka" ze słowami Polańskiego bardzo ładne.

Tylko właśnie, aktualną płytę to sprzedam za może 10 złotych :? A ta to nie wiem po ile może okazyjnie być. W Niemczech to widziałem po 25 Euro.
Ale zaraz ja myślę o kolejnych zakupach, a dopiero co wydałem sporo pieniędzy. Muszę się powstrzymać, gdyż to kupowanie płyt to nałóg. :wink:

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#86 Post autor: Bucholc Krok » pn kwie 12, 2010 15:41 pm

Wawrzyniec pisze:Tylko właśnie, aktualną płytę to sprzedam za może 10 złotych :?
A za ile chciałbyś sprzedać? Może za 20zł sprzedasz jeśli jest w bardzo dobrym stanie. Nie wiem po ile chodzą na Allegro takie "golasy". Dzisiaj jak już ktoś chce kupić to chyba wersję 3-płytową?
A ta to nie wiem po ile może okazyjnie być. W Niemczech to widziałem po 25 Euro.
Tu jest na przykład za 73zł

http://allegro.pl/item977813680_vangeli ... mocja.html

(to nie moja aukcja)
Ale zaraz ja myślę o kolejnych zakupach, a dopiero co wydałem sporo pieniędzy. Muszę się powstrzymać, gdyż to kupowanie płyt to nałóg. :wink:
Możesz zrezygnować np. z kolacji. Dobrze to wpłynie na organizm, a i w kieszeni zostanie.

bladerunner

#87 Post autor: bladerunner » pn kwie 12, 2010 16:19 pm

Ale zaraz ja myślę o kolejnych zakupach, a dopiero co wydałem sporo pieniędzy. Muszę się powstrzymać, gdyż to kupowanie płyt to nałóg.
spoko każdy tak ma

Ja go mogę przygarnąć :P za jakie grosze bo nie mam żadnej wersji :P

Możesz zrezygnować np. z kolacji. Dobrze to wpłynie na organizm, a i w kieszeni zostanie.
Bucholc zaczynał od kolacji a skończył na Zoltrixie :o

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#88 Post autor: Adam » wt kwie 13, 2010 09:01 am

bladerunner20 pisze:Bucholc zaczynał od kolacji a skończył na Zoltrixie :o
Bucholc zaczynał na Zoltrixie i przecież dalej działa na Zoltrixie, sam się przyznał :D Bucholc jest nieprzemijający jak wszechobecny wszechświatowy geniusz Thin Red Line :D
#FUCKVINYL

Awatar użytkownika
Wawrzyniec
Hans Zimmer
Kontakt:

#89 Post autor: Wawrzyniec » pn kwie 19, 2010 16:03 pm

Koper

Paczka dobrze zapakowana, uczciwa cena, starający się zrozumieć kupującego. Solidny sprzedający, polecam na przyszłość i serdecznie dziękuję.

bladerunner

#90 Post autor: bladerunner » pn kwie 19, 2010 16:26 pm

Cenę mógłbyś pominąć, ale nie napisać co kupowałeś? :shock: :?

ODPOWIEDZ