WISH LIST :
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
brak dark knighta?Wawrzyniec pisze: The Dark Knight - Hans Zimmer and James Newton Howard![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

dobrze że nie napisałeś że nie masz na oryginałce najgenialniejszego scoru w historii wszechświata - wieeeemy jakiego, bo wtedy to bym zwątpił w boskość Hansa

Ostatnio zmieniony wt kwie 13, 2010 09:57 am przez Adam, łącznie zmieniany 1 raz.
NO CD = NO SALE
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Dobrze, dobrze przecież wyraziłem już swoje zawstydzenie, nie musisz mnie dobijaćAdam Krysiński pisze:brak dark knighta?Wawrzyniec = EPIC FAIL

Domyślałem się, że będzie tak rekcja, dlatego też 4 razy zastanawiałem się czy pisać, czy nie pisać.

I jest mi też niestety bardzo przykro, gdyż niestety nie jestem w pełni uszczęśliwić i usatysfakcjonować Adama, gdyż akurat wymieniany przez niego drugi soundtrack posiadam i to już długo. Przykro mi, że zawiodłem

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ma drobne pytanko. Skoro jest lista życzeń to może należy wierzyć, że czasami życzenia się spełniają
Dlatego też jakbym planował w przyszłości zakupić "Alien 3" to jak myślicie ile tak mniej więcej powinienem odłożyć? Czy w ogóle zakup tej płyty to jest porywanie się z motyką na słońce?

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- nadszyszkownik Kilkujadek
- Nominowany do Emmy
na allegro niedawno kumpel kupił za 39 zł, nie było chętnych.. Wawrzyniec myli trochę pojęcia rarytasów
Rare dla mnie to coś czego nie ma ani na aukcjach ani na Ebayu i nawet dając 200$ nie kupisz bo nie ma
A Aliena 3 w tej chwili lezy z 6 sztuk, choć wiadomo że ceny są rożne, ALE można dostać. Na allegro w tym roku był już 3 razy a mamy dopiero kwiecień.

NO CD = NO SALE
Dokładnie. Spróbujcie kupić "Le Complot" ("Zabić Księdza") Delerue, a będziecie wiedzieć o co chodzi z rarytasami...Adam Krysiński pisze:Wawrzyniec myli trochę pojęcia rarytasów

Young Sherlock Holmes (Intrada 2 CD promo)
Cinéscenie du Puy du Fou (Delerue)
Predator (Varèse CD Club)
The Great Escape (Varèse CD Club 2 CD - folia)
Civil War Journal (A&E - folia)
To dopiero rarytas, co?

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
To w ilu kopiach wyszedł ten rarytas? 10?
W ogóle nie przesadzajmy z tymi rarytasami (piszę ogólnie).. dla jednego coś jest cenne, dla drugiego nie. Jest tylko kwestia trafienia na odpowiedniego sprzedawcę.
W ogóle nie przesadzajmy z tymi rarytasami (piszę ogólnie).. dla jednego coś jest cenne, dla drugiego nie. Jest tylko kwestia trafienia na odpowiedniego sprzedawcę.
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy