HANS ZIMMER & JUNKIE XL - BATMAN VS. SUPERMAN: DAWN OF JUSTICE (2016)
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Re: HANS ZIMMER & JUNKIE XL - BATMAN VS. SUPERMAN: DAWN OF JUSTICE (2016)
Co by tu nie mówić, to najlepszy utwór na płycie i podobno w filmie też najjaśniejszy moment. O czym mam nadzieję niedługo sam się przekonam.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
nie, najlepszy jest ten na prologu, czyli 1 utwór.
#FUCKVINYL
- Wojteł
- John Williams
Ten film dał mi raka.
Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
- Wojteł
- John Williams
raka gacka
Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
NO MORE REMOTE CONTROL SHIT COMPOSERS !!!
#FUCKVINYL
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ja miałem iść jutro do kina, ale prawdopodobnie pójdę dopiero w piątek. Jutro musiałbym iść sam, a w piątek miałbym szansę w towarzystwie. A więc wybór jest oczywisty.
nie jest. idź sam, zachowasz towarzystwo. bo za zabranie na ten film ja bym zerwał kontakty w podzięce :]
on jest tak zły że ja pierdole <załamka> nie chce mi się nawet pisać..
on jest tak zły że ja pierdole <załamka> nie chce mi się nawet pisać..
#FUCKVINYL
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Do tej pory tylko przez wypad na "Drzewo życia" moje zaloty do pewnej dziewczyny szlag trafił i nie sądzę, aby z BvS było aż tak źle.
na randke wziąłeś panne na Tree Of Life
#FUCKVINYL
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
To był typ intelektualistki, która sama kręciła filmy dokumentalne i w ogóle lubiła ambitne kino. To chciałem jej zaimponować i zaprosiłem na "Tree of Life". Skąd mogłem wiedzieć co nas czeka?
Oczywiście film jej się nie spodobał i stwierdziła, że najciekawsze to były trailery przed filmem.
Oczywiście film jej się nie spodobał i stwierdziła, że najciekawsze to były trailery przed filmem.
drętwa była w takim razie, nie przejmuj się, tego kwiatu jest pół światu
#FUCKVINYL
Ja chciałbym tylko zauważyć, że skądinąd ładny quasi-temat z prologu, został przez Hansa wzięty z Cameroon Border Post z Łez słońca, które to moje przypuszczenia potwierdził Clemmensen w swojej recce. Natomiast rzeczy takiej jak Must There Be a Superman czy też New Rules, to uszy więdną, naprawdę. Muzyka akcji brzmi w momentach jak biedna wersja Peacemakera, "zjazdy" klawiszów są równie żenujące jak w Drop Zone, a walenie w gary jest muzycznie po prostu ordynarne. Ale to niech sobie bronią propagandyści Hansa i Miernoty
Jedyne światełka w tunelu to dość pokraczny temat dla Luthora, w którym Zimmer znowu próbuje skarykatyruzować klasykę (ze średnim skutkiem tym razem) i wszystkie momenty, w których powraca do tematów z Man of Steel, które przy reszcie muzyki brzmią nobliwie, elegancko i mają cień emocji. Zresztą tu widać przepaść kompozytorską pomiędzy Zimmerem a jego wypromowanym klonem.
A dyskusja na temat muzyki w temacie widzę taka jak należało się spodziewać, czyli prawie żadna. Jaki score, taka dyskusja
Jedyne światełka w tunelu to dość pokraczny temat dla Luthora, w którym Zimmer znowu próbuje skarykatyruzować klasykę (ze średnim skutkiem tym razem) i wszystkie momenty, w których powraca do tematów z Man of Steel, które przy reszcie muzyki brzmią nobliwie, elegancko i mają cień emocji. Zresztą tu widać przepaść kompozytorską pomiędzy Zimmerem a jego wypromowanym klonem.
A dyskusja na temat muzyki w temacie widzę taka jak należało się spodziewać, czyli prawie żadna. Jaki score, taka dyskusja
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
No ja też w recce to podkreśliłemTomek pisze:Ja chciałbym tylko zauważyć, że skądinąd ładny quasi-temat z prologu, został przez Hansa wzięty z Cameroon Border Post z Łez słońca, które to moje przypuszczenia potwierdził Clemmensen w swojej recce.