@Althazan - śmieszą go żarty Stuhra i nazywa się gorszym sortem. Moje uwagi na temat powiązania słabego poczucia humoru i wspomnianego gorszego sortu uważa za niestosowne.
@Koper - gdy przywołuję suchy żart, żeby uwypuklić jego suchość, pyta mnie, dlaczego przywołuję żarty Stuhra, które uważam za nieśmieszne i niewarte uwagi. Sam w co drugiej dyskusji mówi coś o "teoriach głupszych od pomysłów Macierewicza" albo "genialnych ostinatach z RCP" - po co je przywołujesz, skoro uważasz je za niewarte uwagi?
@Wawrzyniec - twierdzi, że z niektórych rzeczy trzeba się pośmiać, żeby odreagować, zwłaszcza, jak ludzie robią z nich szopkę - dlatego publiczne żarty o katastrofie, w której zginął prezydent, są spoko. Zarazem jest głęboko oburzony, kiedy były kandydat na urząd prezydenta RP zaprasza na debatę obecnego prezydenta RP, notabene walczącego o jego elektorat, bo kim on jest i jak on śmie urządzać debatę na swoich warunkach/kiedy ktoś czyni niepoprawny politycznie żart z np. narodowości/ kiedy ktoś żartuje z kogoś, kogo on uważa za autorytet (dlatego bardzo jestem ciekaw, jakby zareagował na analogiczne żarty o Władysławie Bartoszewskim).
Także to Wam zostawiam pod rozwagę i może faktycznie skończmy ten temat, skoro jest taki słaby i niewarty uwagi (mam nadzieję, że Koper będzie się teraz tej zasady trzymał, bo ten żart o teoriach Macierewicza był oklepany już 5 lat temu, a mimo to Koper twardo go odkurza i wyciąga z szafy raz na jakiś czas

No to tyle miśki ode mnie. Piękno tego forum polega na tym, że teraz się kłócimy, narzekamy, pienimy, a na FMFie i tak będziemy z tego śmieszkować. No, przynajmniej ci z nas, którzy dojadą, bo ich reżim nie wsadzi do więzienia