Najważniejsze ścieżki fantasy 1980-2010
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Może i wtórne, a nawet na pewno, ale jak dla mnie jest to najbardziej magiczny soundtrack ostatnich lat, sam action score najlepszy u Hornera od lat, no może od "Legendy Zorro"Koper pisze:Zastąpiłby tylko te wtórne "Kroniki Spiderwick" ciekawszym i bardziej kolorowym "Ciemnym Kryształem" i byłaby gites.

"L'Enfant des Loups" kosi konkrecje, GENIALNA ŚCIEŻKA

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Jak jest z dostępnością tego rozszerzonego, limitowanego wydania? W ogóle gdzie to było sprzedawane, gdy wyszło? W wytwórni?Koper pisze:A tak w ogóle, to zupełnie nie brałem pod uwagę
"L'Enfant des Loups" Serge'a Franklina
ale wydaje mi się po obejrzeniu fragmentów, że to ma w sobie coś lekko z fantasy (coś jak w "Robin of Sherwood"):
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Rozumiem, że spodobała Ci się ta muzykaBucholc Krok pisze:Jak jest z dostępnością tego rozszerzonego, limitowanego wydania? W ogóle gdzie to było sprzedawane, gdy wyszło? W wytwórni?

http://www.amazon.com/LEnfant-Loups-Spe ... 876&sr=1-2
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Tak, Lympia sprzedawała to na swojej stronie, wówczas za jedyne 19,90 euro jak dobrze pamiętam. Teraz tylko z drugiej ręki, ceny spore, ale tak do 50$ chyba da się znaleźć.Bucholc Krok pisze:Jak jest z dostępnością tego rozszerzonego, limitowanego wydania? W ogóle gdzie to było sprzedawane, gdy wyszło? W wytwórni?
Wydanie jest limitowane, ale nienumerowane. W każdym razie graficznie i tekstowo książeczka całkiem bogata i elegancka, płyta jak najbardziej godna posiadania.
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
A to wnioskuję, że szanowny Pan posiada ten soundtrackKoper pisze:Tak, Lympia sprzedawała to na swojej stronie, wówczas za jedyne 19,90 euro jak dobrze pamiętam. Teraz tylko z drugiej ręki, ceny spore, ale tak do 50$ chyba da się znaleźć.
Wydanie jest limitowane, ale nienumerowane. W każdym razie graficznie i tekstowo książeczka całkiem bogata i elegancka, płyta jak najbardziej godna posiadania.

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Mnie bardziej ciekawi skąd ma samą płytę.
Może prosto z wytwórni? Tam jest wszystko po francusku..
Chyba, że nie dojrzałem jakiegoś małego guziczka..

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Nie, też już z drugiej ręki kupowany.
Soundtrack mnie zainteresował, jak zobaczyłem ładnych parę lat temu reklamę i recenzję na jakiejś francuskojęzycznej stronce o OSTach. I potem rozpropagowałem go w Polsce.

Soundtrack mnie zainteresował, jak zobaczyłem ładnych parę lat temu reklamę i recenzję na jakiejś francuskojęzycznej stronce o OSTach. I potem rozpropagowałem go w Polsce.

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Ale jak wklejasz waszego wspólnego kumpla z alkoholowych imprez, to raczej ta otoczko nie zniknie.Adam Krysiński pisze:muszę - Marek nie pomaga mi w temacie, a chcę żeby znikła ze mnie i z niego otoczka żuli:P

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Re: Najważniejsze ścieżki fantasy 1980-2010
Dobra to może i ja jeśli można przedstawię swoją listę ścieżek fantasy, które najbardziej cenię:
- Harry Potter and the Prisoner of Azkaban - John Williams
- Hook - John Williams
- Harry Potter and the Sorcerer's Stone - John Williams
- Harry Potter and the Chamber of Secrets - John Williams
- Merlin - Trevor Jones
- Krull - James Horner
- Willow - James Horner
- Excalibur - Trevor Jones
- The Dark Crystal - Trevor Jones
- Dragonheart - Randy Edelman
- Chronicles of Narnia (1) - Harry Gregson-Williams
- Alice in Wonderland - Danny Elfman