Elfman > Goldenthal > Zimmer & HowardElfman > Goldenthal > Zimmer
Najlepszy soundtrack i kompozytor filmowego Batmana
-
bladerunner
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
-
bladerunner
Szczerze to myślałem, że wolisz Elfmana
Marku

To świetne scory lis23, ba i nawet mają prawo się bardziej podobać od batmanów, choć to wydanie Króla Lwa tragediaJa tam wolę " The Lion King "," The Thin Red Line "," The Prince of Egypt "," Gladiator "," Pearl Harbor ",' The Last Samurai "," Da Vinci Code ' i " At Worlds End " i sporo innych - sorki za off Wink
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
Do kina superbohaterskiego powstały chyba tylko dwie wybitne ścieżki - Superman Williamsa i pierwszy Batman Elfmana. Osobiście wolę błyskotliwy postmodernizm Danny'ego 
Spartakus jest suuuuuper. Love theme - geniusz.Mystery Man pisze:Ze Spartakusa znam tylko motyw miłosny i jest lepszy od całego tego Gladiatora
-
bladerunner
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
-
bladerunner
-
Mefisto
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Goldenthala muzyka jest nad wyraz ciekawa, ale słuchając jej, cały czas myślę o tych beznadziejnych filmach Schumachera.
Dlatego też ja bym raczej wybierał między "Batmanem" Elfmana, a "The Dark Knightem" Zimmera i Howarda. Ale jak już pisałem na żaden z tych score'ów nie zagłosuję, gdyż każdy z nich na swój sposób się broni i każdy z nich pasuje do danego filmu i świata, zarówno tego burtonowskiego, jak i tego nolanowskiego.

Jasne, bo nie można mieć ulubionej ścieżki i z Hansa należy się wyłącznie, albo śmiać, albo krytykować. Dajmy już temu spokój i pozwólmy ludziom słuchać i cieszyć się z takiej muzyki jakiej lubią. Bardzo dobrze Blade'u, że nie podążasz za nurtem i sam decydujesz co Ci się podobaBLADU ZAWSTYDZIŁ WAWRZYŃCA. Razz
Peany Wawrzyńca wobec TTRL są niczym wobec tekstów Bladu w tym topiku. Very Happy Po prostu nie wiadomo czy śmiać się czy ręce załamywać.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
-
bladerunner
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt: