"Clash of the Titans" - wishful thinking
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
Przecież to nie jest score jednego Djawadiego, tylko połowy RCP, w tym jego głównych wschodzących "gwiazd". Sam Djawadi zresztą wspominał, jak proces komponowania wyglądał. Za jakiś czas pewnie okaże się, że Zimmer też jakiś ghost-writing robił, jak to było z Iron Manem.
Serio się zastanawiam, czy Clash of the Titans nie jest najgorszym epickim score, jaki w życiu słyszałem. Nominacja do gniota roku murowana.
Serio się zastanawiam, czy Clash of the Titans nie jest najgorszym epickim score, jaki w życiu słyszałem. Nominacja do gniota roku murowana.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ramin Djawadi, Bobby Tahouri, Noah Sorota I Geoff Zanelli to akurat dla mnie żadne szczególne "wschodzące gwiazdy RCP". Znam zdecydowanie zdolniejsze osoby z RCP, które akurat w ten projekt nie były zaangażowane.
Dlatego też ja tam bym nie dramatyzował. Jak już pisałem "Clash of the Titans" to takie RCP dla ubogich resztki ze stołu Hansa. Ale od razu z tego powodu całą działalność przekreślać? Według mnie nie, zdecydowanie nie.
Dlatego też ja tam bym nie dramatyzował. Jak już pisałem "Clash of the Titans" to takie RCP dla ubogich resztki ze stołu Hansa. Ale od razu z tego powodu całą działalność przekreślać? Według mnie nie, zdecydowanie nie.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
Jeden solidny Pacyfik czy Tudorzy raz na parę lat nie jest wart tych wszystkich Iron Manów, Unbornów, D-Warów, Pelhamów, Clashów, Hitmanów, Outlanderów... Nudne jest czepianie się RCP przy każdym kolejnym score, ale... Poza jednoosobową instytucją Tylerem Batesem nie ma we współczesnej muzyce filmowej środowiska, które produkowałoby tyle chłamu i na taką skalę.
Zaczynam się zastanawiać, czy wybicie się Powella jest warte całej tej antymuzyki...
Zaczynam się zastanawiać, czy wybicie się Powella jest warte całej tej antymuzyki...
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Przesłuchałem po raz trzeci ten score i niestety nuda, nuda, nuda.
Marek ma rację ta muzyka przelała szalę goryczy! Od dzisiaj nie słucham już nic od RCP, pozbywam się wszystkich score'ów łącznie z tymi założyciela tej grupy. Od tej pory przechodzę wyłącznie na europejską inteligentną muzykę najlepiej z półwyspu Iberyjskiego. Kończę z RCP!
Prima Aprilis:)
Marek ma rację ta muzyka przelała szalę goryczy! Od dzisiaj nie słucham już nic od RCP, pozbywam się wszystkich score'ów łącznie z tymi założyciela tej grupy. Od tej pory przechodzę wyłącznie na europejską inteligentną muzykę najlepiej z półwyspu Iberyjskiego. Kończę z RCP!
Prima Aprilis:)
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Hehe.. myślisz, że ktoś się nabrał?Wawrzyniec pisze:Prima Aprilis:)

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Dla Broxtona dopisuje chyba świąteczny nastój - 2,5 dla Tytanów 
http://www.moviemusicuk.us/clashtitans2010cd.htm

http://www.moviemusicuk.us/clashtitans2010cd.htm
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Wawrzyniec