FMF i inne Festiwale Muzyki Filmowej oraz Koncerty
Re: FMF i inne Festiwale Muzyki Filmowej oraz Koncerty
no bo Ty tu się najbardziej spinasz że w Krakowie teraz tyle imprez, że FMFowi nic nie zostanie
więc napisałem że zostanie aby się nie martwić 
NO CD = NO SALE
-
hp_gof
Aha, o to chodzi. Nie zmienia to faktu, że jestem cholernie ciekaw co to będzie
I czy w programie będą jakieś plumkacze
Czy sama komercha. O, i może wiesz, w jakich obiektach?
- Wojteł
- John Williams
Kurde, szczerze mówiąc, to mi się średnia chciało jechac w tym roku i liczyłem na to, że program będzie neiciekawy, albo chociaż dla mnie niezbyt interesujący
A tak to zaś mi portfel schudnie 
Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Nie marudź, mieliśmy się napić.Wojtek pisze:Kurde, szczerze mówiąc, to mi się średnia chciało jechac w tym roku i liczyłem na to, że program będzie neiciekawy, albo chociaż dla mnie niezbyt interesującyA tak to zaś mi portfel schudnie
Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
- bartex9
- Spec od additional music
No to wszystko jasne:

http://www.fmf.fm/pl/4/1/516/oglaszamy-program-8-fmf
Star Trek - super. Reszta szału nie robi jak dla mnie..

http://www.fmf.fm/pl/4/1/516/oglaszamy-program-8-fmf
Star Trek - super. Reszta szału nie robi jak dla mnie..
To ja wyłuszczę dla tych, którym się nie chce przedzierać przez ścianę tekstu
:
Dzień 1: Video game show: Critical Hit. Jason Hayes - naczelny kompozytor Blizzarda, flecistka Sara Andon, wiolonczelistka Tina Guo. Muzyka z gier Diablo II, World of Warcraft, Skyrim, Finał Fantasy, Legend of Zelda, Metal Gear Solid.
Dzień 2: Gala Muzyki Polskiej: Scoring4Wajda. Muzyka Kilara, Pendereckiego, Komedy, Koniecznego i innych, którzy pisali dla Wajdy.
Dzień 3: Szekspir Symfonicznie. Patrick Doyle, Jocelyn Pook, Stephen Warbeck, i po raz trzeci już Elliot Goldenthal
, który tym razem przywiezie premierowo koncert z Tytusa Andronikusa, Otella, Burzy i Snu nocy letniej.
Dzień 4: Międzynarodowa Gala Seriali. Ramin Djawadi z premierową suitą ze wszystkich sezonów Gry o Tron, Trevor Morris z Wikingami. Łącznie gośćmi będzie 10 kompozytorów.
Dzień 5: Star Trek Live in Concert. Symultaniczna projekcja.
Dzień 1: Video game show: Critical Hit. Jason Hayes - naczelny kompozytor Blizzarda, flecistka Sara Andon, wiolonczelistka Tina Guo. Muzyka z gier Diablo II, World of Warcraft, Skyrim, Finał Fantasy, Legend of Zelda, Metal Gear Solid.
Dzień 2: Gala Muzyki Polskiej: Scoring4Wajda. Muzyka Kilara, Pendereckiego, Komedy, Koniecznego i innych, którzy pisali dla Wajdy.
Dzień 3: Szekspir Symfonicznie. Patrick Doyle, Jocelyn Pook, Stephen Warbeck, i po raz trzeci już Elliot Goldenthal
Dzień 4: Międzynarodowa Gala Seriali. Ramin Djawadi z premierową suitą ze wszystkich sezonów Gry o Tron, Trevor Morris z Wikingami. Łącznie gośćmi będzie 10 kompozytorów.
Dzień 5: Star Trek Live in Concert. Symultaniczna projekcja.

- bartex9
- Spec od additional music
Pozdro...Ze względu na zróżnicowane lokalizacje i różną liczbę miejsc dostępnych w każdym z nich, w tym roku nie przewidujemy sprzedaży karnetów. Pełen cennik biletów, których ceny wahają się już od 30 do 120 zł można znaleźć na naszej stronie: http://www.fmf.fm/pl/3/658/692/bilety
-
hp_gof
Jeżeli na Star Treka przyjedzie Michael, to będę na pewno (może go ściągną razem z LOSTem na sobotni serialowy koncert, ale ogłoszą to na ostatnią chwilę?) A tak to nie wiem czy mi się chce przyjeżdżać, bo pierwszej części ST aż tak bardzo nie wielbię. Poza tym tak czułem, że będzie Star Trek
Przeszedłbym się na Wajdę, ale jest oczywiście w środku tygodnia. Szekspir wcale nie jest takim głupim pomysłem. Seriale to masakra. Ciekawe czy Abel z Penny Dreadful przyjedzie
Generalnie dalej brną w koncerty-składanki, co mi się nie bardzo podoba. No zobaczymy jak to będzie, trzeba śledzić program dalej.
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Koncerty składanki + wielkie gale + prowadzący z przypadku = epic fail.

W porównaniu do zeszłego roku póki co tak sobie, choć wybór gwiazdy doskonały. Skoro nie ma karnetów, to możliwe, że środę (chętnie bym poszedł, ale 100zł - serio? Star Trek kosztuje tyle samo...) i czwartek sobie odpuszczę. Giacchino musi przyjechać, inaczej to nie będzie miało sensu, a w ubiegłym roku Zimmera też nie ogłosili jasno i wyraźnie na początku.
Gali Seriali bym nie skreślał, bo jest tam wielkie pole do popisu. Liczę na coś z zestawu: wspomniane już LOSTy i Penny Dreadful, a także Dexter, Sherlock i Leftovers (nie mam pojęcia, jak wygląda sprawa koncertowania Richtera, ale piszę marzeniami
). I w sumie temat Twin Peaks jest teraz na czasie, więc czemu nie?
Aha, pytanie retoryczne na koniec, które powoli staje się FMF-ową tradycją: gdzie jest James Newton Howard?
(i Santaolalla, bo o ile pamiętam też się zapowiadał)
Gali Seriali bym nie skreślał, bo jest tam wielkie pole do popisu. Liczę na coś z zestawu: wspomniane już LOSTy i Penny Dreadful, a także Dexter, Sherlock i Leftovers (nie mam pojęcia, jak wygląda sprawa koncertowania Richtera, ale piszę marzeniami
Aha, pytanie retoryczne na koniec, które powoli staje się FMF-ową tradycją: gdzie jest James Newton Howard?
Ostatnio zmieniony śr lut 25, 2015 11:21 am przez Dexter, łącznie zmieniany 1 raz.
-
hp_gof
Gawiedź na fejsie się cieszy
Trzeba będzie ich jeszcze bardziej obsmarować w tym roku
Jeśli sobie na to zasłużą oczywiście 
Dajcie mi tylko Michaela, to będę zadowolony.
Dajcie mi tylko Michaela, to będę zadowolony.
nie wiem gdzie się cieszy jak z tego co widze na profilu fmf to 97% komentów to zawód nt programu i braku ocynowni. a dwa najbardziej lukrowe komenty to lasek z SST..
NO CD = NO SALE
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Na Szekspira się chętnie przejdę.
A Ramin Djawadi - juhu, doczekaliśmy się gwiazdy...
A Ramin Djawadi - juhu, doczekaliśmy się gwiazdy...
Fe.
-
hp_gof
Adam, na samej górze widziałem pozytywne komentarze, dopiero niżej ludzie narzekają
Ale głównie na halę, niekoniecznie na program. Poza tym Ty coś wiesz! 
Kurna, jeszcze robią cyrki z wręczaniem nagrody im. Wojciecha Kilara? No porąbało ich kompletnie...
I szkoda, że Romeo i Julii Abla nie zagrają...
Kurna, jeszcze robią cyrki z wręczaniem nagrody im. Wojciecha Kilara? No porąbało ich kompletnie...
I szkoda, że Romeo i Julii Abla nie zagrają...