HANS ZIMMER - INTERSTELLAR (2014)
-
hp_gof
Re: HANS ZIMMER - INTERSTELLAR (2014)
Ale to jest offtop
Gdyby w tej książce było coś o muzyce, to spoko, ale tak to offtop
Poza tym coś mała ta Twoja kolekcja
Nie masz chociażby scenariusza...
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Żaden offtop, w tej książce jest rozdział o muzyce ze zdjęciami. Mogę nawet i je sfotografować.
Plus jak widzisz na dole leży pudełko z soundtrackiem, a więc podchodzi to pod muzykę filmową. Wszystko zgodnie z regulaminem. 
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
nie ma globusika z presskita dostępnego za jedyne 1000 papierów na ebayu

-
hp_gof
No ale nie wkleiłeś foty ze stron książki, na których jest o muzyce, ani nie wspomniałeś wklejając to zdjęcie, że tam jest coś o muzyce. Pochwaliłeś się tylko swoją kolekcją. A od chwalenia się płytą jest wątek o wydaniach płytowych
A więc offtop. Ale możesz wkleić zdjęcia z książki na temat muzyki, to już nie będzie offtop i chętnie sobie poczytam
Pliiiiiiiiiiiiiz 
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Wiem, wiem bardzo mi wstyd.kiedyśgrześ pisze:nie ma globusika z presskita dostępnego za jedyne 1000 papierów na ebayu![]()
![]()
![]()
Tylko aparat mi się rozładował. Ale jak załaduję baterię to porobię zdjęcia i powklejam. A w ogóle to dzięki, to bardzo miłe. Ta książka to jeden z moim prezentów gwiazdkowo-urodzinowych. Bardzo mi się podoba, ale widzisz, nawet boję się nią pochwalić, a co dopiero na Facebooku, gdzie zamiast lajków byłyby tylko szyderstwa i hejtowanie.hp_gof pisze:No ale nie wkleiłeś foty ze stron książki, na których jest o muzyce, ani nie wspomniałeś wklejając to zdjęcie, że tam jest coś o muzyce. Pochwaliłeś się tylko swoją kolekcją. A od chwalenia się płytą jest wątek o wydaniach płytowychA więc offtop. Ale możesz wkleić zdjęcia z książki na temat muzyki, to już nie będzie offtop i chętnie sobie poczytam
Pliiiiiiiiiiiiiz
Cóż w takich smutnych czasach przyszło nam żyć.
-
hp_gof
Co się Wawrzek nie chwalisz, że już screener filmu wyszedł? Aaaaaa, bo Ty nie piracisz
Fanboje już izolują muzę z napisów końcowych i w ogóle
To czekam na zdjęcia i z góry dzięki 
Ponoć w tym making-of booku kleją się kartki (jakiś bubel drukarski) i wiele osób na amazonie np. oceniało produkt negatywnie (po odklejeniu na drugiej stronie zostawały takie białe "odpryski". Możesz potwierdzić/zaprzeczyć?Wawrzyniec pisze:Hm, to ja jednak mając do wyboru taki bajer, to wolałbym soundtrack. A w ogóle to skoro hp_gof wrzuca całą masę zdjęć, to i ja wrzucam: Oto moje Inter-Biurko-Stellar![]()

-
Mefisto
premiera na domowy nośnik zapowiedziana na 31 marca. Sugerowana cena detaliczna: 28 USD
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
To nie jest klasyczny making-of-album, ale wiem czytałem o tych zastrzeżeniach. Na początku trochę się kartki kleiły, ale delikatnie się obchodziłem z książką i teraz prezentuje się pięknie i nie mam żadnych białych "odprysków".Tomek pisze:Ponoć w tym making-of booku kleją się kartki (jakiś bubel drukarski) i wiele osób na amazonie np. oceniało produkt negatywnie (po odklejeniu na drugiej stronie zostawały takie białe "odpryski". Możesz potwierdzić/zaprzeczyć?
Właściwie to nawet mógłbym jako dowód, krótki filmik pokazać. Chociaż pamiętam, że jak podobny myk robiłem z moim albumem z trylogii Mrocznego Rycerza, to Danielos z Wojtkiem skrobnęli coś kąśliwie-szydzącego, a hp_gof kazał mi zrobić manicure...
- Wojteł
- John Williams
Nie pamiętam tej akcji
Ale jeśli już jesteśmy przy kąśliwościach i złośliwościach, to rzekłbym, że sądząc po nienaturalnym wręcz uwielbieniu fanbojów żywionym do Nolana i Hansa, to te białe odpryski i lepienie kartek pewnie od czego innego powstały
Dobra, przepraszam, pójdę do dentysty się spytać, czy mogą mi na NFZ przypiłować zęby jadowe
Ale jeśli już jesteśmy przy kąśliwościach i złośliwościach, to rzekłbym, że sądząc po nienaturalnym wręcz uwielbieniu fanbojów żywionym do Nolana i Hansa, to te białe odpryski i lepienie kartek pewnie od czego innego powstały
Dobra, przepraszam, pójdę do dentysty się spytać, czy mogą mi na NFZ przypiłować zęby jadowe
Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
-
hp_gof
Nie pamiętam akcji z manicurem
W każdym razie bezpieczniej będzie zrobić obiecane zdjęcia! Czekam 
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Gdyż to właśnie tak jest, walnie się jakąś kąśliwie złośliwą uwagę, zbierze like'a i się zapomina. Ale nie wszyscy zapomiają. W sumie to teraz przed każdym zamieszczeniem czegoś na Facebooku zastanawiam się kilka razy, z obawy na możliwe reakcje. Ale, że nie traktuję rad moich znajomych serio, to poszedłem potem i zrobiłem sobie nie tylko manicure, ale i pedicure.
Dlatego też nawet wolałem nie ryzykować z publikowaniem mojego "Interstellar-Desku", ale opublikowałem gdzie indziej i zdobyłem nawet pewnego like'a i to nawet bardzo fajnego.
Dlatego też nawet wolałem nie ryzykować z publikowaniem mojego "Interstellar-Desku", ale opublikowałem gdzie indziej i zdobyłem nawet pewnego like'a i to nawet bardzo fajnego.
-
hp_gof
Fanboju, taki oto dodatek będzie w wydaniu Blu-ray Interstellar
Mam nadzieję, że dłuuuuuuugi! Premiera 31 marca w US.
Cosmic Sounds—The concepts, process, and recording of Hans Zimmer's unforgettable score.
Cosmic Sounds—The concepts, process, and recording of Hans Zimmer's unforgettable score.
LOL
Tylko tak można określić tą ocenę, choć "pała" za prezentacje albumowe była do przewidzenia (i też w sumie zasłużona).

Clemmensen to jeden z nielicznych recenzentów, czy nawet słuchaczy, nie dających się nabrać na hochsztaplerskie sztuczki Hansa, które łyka cały świat, ze mną włącznie, także oceny jak i recka bez zaskoczeń.