HANS ZIMMER - INTERSTELLAR (2014)

Tutaj dyskutujemy o poszczególnych ścieżkach dźwiękowych napisanych na potrzeby kina.
Wiadomość
Autor
hp_gof

Re: HANS ZIMMER - INTERSTELLAR (2014)

#871 Post autor: hp_gof » śr sty 21, 2015 13:52 pm

Ale to jest offtop :P Gdyby w tej książce było coś o muzyce, to spoko, ale tak to offtop :P Poza tym coś mała ta Twoja kolekcja :D Nie masz chociażby scenariusza...

Awatar użytkownika
Wawrzyniec
Hans Zimmer
Kontakt:

#872 Post autor: Wawrzyniec » śr sty 21, 2015 14:00 pm

Żaden offtop, w tej książce jest rozdział o muzyce ze zdjęciami. Mogę nawet i je sfotografować. :) Plus jak widzisz na dole leży pudełko z soundtrackiem, a więc podchodzi to pod muzykę filmową. Wszystko zgodnie z regulaminem. :)
#WinaHansa #IStandByDaenerys

Awatar użytkownika
kiedyśgrześ
+ W.A. Mozart +

#873 Post autor: kiedyśgrześ » śr sty 21, 2015 14:10 pm

nie ma globusika z presskita dostępnego za jedyne 1000 papierów na ebayu :!: :?: :!: :P
Obrazek

hp_gof

#874 Post autor: hp_gof » śr sty 21, 2015 14:24 pm

No ale nie wkleiłeś foty ze stron książki, na których jest o muzyce, ani nie wspomniałeś wklejając to zdjęcie, że tam jest coś o muzyce. Pochwaliłeś się tylko swoją kolekcją. A od chwalenia się płytą jest wątek o wydaniach płytowych ;) A więc offtop. Ale możesz wkleić zdjęcia z książki na temat muzyki, to już nie będzie offtop i chętnie sobie poczytam :) Pliiiiiiiiiiiiiz :)

Awatar użytkownika
Wawrzyniec
Hans Zimmer
Kontakt:

#875 Post autor: Wawrzyniec » śr sty 21, 2015 14:56 pm

kiedyśgrześ pisze:nie ma globusika z presskita dostępnego za jedyne 1000 papierów na ebayu :!: :?: :!: :P
Wiem, wiem bardzo mi wstyd. :oops: Brakuje mi też książki "The Science of Interstellar" . I fajnie byłoby mieć jakiś kubek, pościel, czy np. replikę TARSa w skali 1:1. Ale spokojnie postaram się wszystko w swoim czasie zdobyć.
hp_gof pisze:No ale nie wkleiłeś foty ze stron książki, na których jest o muzyce, ani nie wspomniałeś wklejając to zdjęcie, że tam jest coś o muzyce. Pochwaliłeś się tylko swoją kolekcją. A od chwalenia się płytą jest wątek o wydaniach płytowych ;) A więc offtop. Ale możesz wkleić zdjęcia z książki na temat muzyki, to już nie będzie offtop i chętnie sobie poczytam :) Pliiiiiiiiiiiiiz :)
Tylko aparat mi się rozładował. Ale jak załaduję baterię to porobię zdjęcia i powklejam. A w ogóle to dzięki, to bardzo miłe. Ta książka to jeden z moim prezentów gwiazdkowo-urodzinowych. Bardzo mi się podoba, ale widzisz, nawet boję się nią pochwalić, a co dopiero na Facebooku, gdzie zamiast lajków byłyby tylko szyderstwa i hejtowanie.
Cóż w takich smutnych czasach przyszło nam żyć. :(

hp_gof

#876 Post autor: hp_gof » śr sty 21, 2015 17:26 pm

Co się Wawrzek nie chwalisz, że już screener filmu wyszedł? Aaaaaa, bo Ty nie piracisz ;) Fanboje już izolują muzę z napisów końcowych i w ogóle :P To czekam na zdjęcia i z góry dzięki :)

Awatar użytkownika
Tomek
Redaktor Kaktus
Kontakt:

#877 Post autor: Tomek » śr sty 21, 2015 22:05 pm

Wawrzyniec pisze:Hm, to ja jednak mając do wyboru taki bajer, to wolałbym soundtrack. A w ogóle to skoro hp_gof wrzuca całą masę zdjęć, to i ja wrzucam: Oto moje Inter-Biurko-Stellar :wink:
Ponoć w tym making-of booku kleją się kartki (jakiś bubel drukarski) i wiele osób na amazonie np. oceniało produkt negatywnie (po odklejeniu na drugiej stronie zostawały takie białe "odpryski". Możesz potwierdzić/zaprzeczyć?
Obrazek

Mefisto

#878 Post autor: Mefisto » śr sty 21, 2015 22:12 pm

premiera na domowy nośnik zapowiedziana na 31 marca. Sugerowana cena detaliczna: 28 USD

Awatar użytkownika
Wawrzyniec
Hans Zimmer
Kontakt:

#879 Post autor: Wawrzyniec » czw sty 22, 2015 00:11 am

Tomek pisze:Ponoć w tym making-of booku kleją się kartki (jakiś bubel drukarski) i wiele osób na amazonie np. oceniało produkt negatywnie (po odklejeniu na drugiej stronie zostawały takie białe "odpryski". Możesz potwierdzić/zaprzeczyć?
To nie jest klasyczny making-of-album, ale wiem czytałem o tych zastrzeżeniach. Na początku trochę się kartki kleiły, ale delikatnie się obchodziłem z książką i teraz prezentuje się pięknie i nie mam żadnych białych "odprysków".
Właściwie to nawet mógłbym jako dowód, krótki filmik pokazać. Chociaż pamiętam, że jak podobny myk robiłem z moim albumem z trylogii Mrocznego Rycerza, to Danielos z Wojtkiem skrobnęli coś kąśliwie-szydzącego, a hp_gof kazał mi zrobić manicure... :|

Awatar użytkownika
Wojteł
John Williams

#880 Post autor: Wojteł » czw sty 22, 2015 00:17 am

Nie pamiętam tej akcji :(

Ale jeśli już jesteśmy przy kąśliwościach i złośliwościach, to rzekłbym, że sądząc po nienaturalnym wręcz uwielbieniu fanbojów żywionym do Nolana i Hansa, to te białe odpryski i lepienie kartek pewnie od czego innego powstały :P

Dobra, przepraszam, pójdę do dentysty się spytać, czy mogą mi na NFZ przypiłować zęby jadowe :|
Haha Śląsk węgiel zadupie gwara

hp_gof

#881 Post autor: hp_gof » czw sty 22, 2015 10:26 am

Nie pamiętam akcji z manicurem :D W każdym razie bezpieczniej będzie zrobić obiecane zdjęcia! Czekam :)

Awatar użytkownika
Wawrzyniec
Hans Zimmer
Kontakt:

#882 Post autor: Wawrzyniec » czw sty 22, 2015 18:46 pm

Gdyż to właśnie tak jest, walnie się jakąś kąśliwie złośliwą uwagę, zbierze like'a i się zapomina. Ale nie wszyscy zapomiają. W sumie to teraz przed każdym zamieszczeniem czegoś na Facebooku zastanawiam się kilka razy, z obawy na możliwe reakcje. Ale, że nie traktuję rad moich znajomych serio, to poszedłem potem i zrobiłem sobie nie tylko manicure, ale i pedicure. :wink:
Dlatego też nawet wolałem nie ryzykować z publikowaniem mojego "Interstellar-Desku", ale opublikowałem gdzie indziej i zdobyłem nawet pewnego like'a i to nawet bardzo fajnego. :)

hp_gof

#883 Post autor: hp_gof » sob sty 24, 2015 11:06 am

Fanboju, taki oto dodatek będzie w wydaniu Blu-ray Interstellar :) Mam nadzieję, że dłuuuuuuugi! Premiera 31 marca w US.

Cosmic Sounds—The concepts, process, and recording of Hans Zimmer's unforgettable score.

Awatar użytkownika
Tomek
Redaktor Kaktus
Kontakt:

#884 Post autor: Tomek » pn sty 26, 2015 10:42 am

LOL :D Tylko tak można określić tą ocenę, choć "pała" za prezentacje albumowe była do przewidzenia (i też w sumie zasłużona).
Obrazek

Awatar użytkownika
Mystery
James Horner

#885 Post autor: Mystery » pn sty 26, 2015 11:16 am

Clemmensen to jeden z nielicznych recenzentów, czy nawet słuchaczy, nie dających się nabrać na hochsztaplerskie sztuczki Hansa, które łyka cały świat, ze mną włącznie, także oceny jak i recka bez zaskoczeń.

ODPOWIEDZ