Koper pisze:A ja nie byłem na filmie i ktoś może mi powiedzieć o co tyle hałasu?
O brak nieco innej wersji tego co jest w "Coward"?
To nie jest nieco inna wersja. I zresztą nie chodzi o jeden a już o 3 kawałki, których nie ma, a które były highlightami w filmie.
Szczypior pisze:Wawrzek wyluzuj

Wyjdzie całość i se zrobisz własnego edita

Ale ja nie chcę własnego edita. Jak to było w tym nagraniu do jakiegoś operatora: "Płacę, żądam!". Nie wiem dokładnie ile kosztuje to Super Duper Świecące Wydanie, ale gdzieś około
a shit lot of money, to jednam mam prawo oczekiwać jak najbardziej pełnego wydania ze wszystkimi możliwymi kawałkami. Przecież ja nie żądam jakiś utworów, które nie znalazły się w filmie, czy niepublikowanych odgłosów z sesji nagraniowej, gdzie można słyszeć drapiącego się po tyłku wiolonczelistę.
Ja jedynie chcę soundtrack na którym usłyszę to co słyszałem w filmie. Ba, nawet nie proszę o muzykę z napisów końcowych, tylko o 3 kawałki, które łącznie to może z 10 minut by trwały. Czy ja, tak wiele wymagam?
A dziękuję uprzejmie, ale szczerze to wolałbym wygrać soundtrack do Interstellar, na którym znalazłoby się "ryzykowne dokowanie".
A w ogóle to byłbym bardzo wdzięczny za wszelakie informacje odnośnie Super Duper Święcącego Wydania. Gdzie, co jak za ile można kupić, zamówić. I przypominam, że mogę się liczyć jako Niemcy. Może mógłby Zimmer zorganizować jakąś wyprzedaż w swoich rodzinnych stronach we Frankfurcie?
Koper pisze:Wawrzek przeżywa brak jednego kawałka jak Koreańczyk śmierć Kim Dzong Ila...
Nie osądzaj mnie Koper, gdyż nie masz pojęcia przez co przeszedłem...