Gustavo Dudamel - The Liberator (2014)
Re: Gustavo Dudamel - The Liberator (2014)
Myślałem, że zremakowali film z Seagalem.
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
Nie Ty jedenKaonashi pisze:Myślałem, że zremakowali film z Seagalem.

Przesłuchałem parę klipów i całkiem ładne, także całość na pewno przesłucham za jakiś czas.
- bladerunner22
- Zdobywca Oscara
Gustav (o) Dudamelo Gustavo Mahlero to geniusz
Jedna z najpiękniejszych piosenek Lady Pank :
''Zabić Strach''
''Zabić Strach''
Taki sobie ten "The Liberator", choć dobrze się zaczynał, "Cristiada" zdecydowanie lepsza 

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
i tyle? 
Gdyby score podpisać "Michael Giacchino" to wrzuciłbyś tu 15 postów o tym, w których trackach przewija się główny temat, jaka to fajna jest ta południowoamerykańska etnika i jak to z każdym odsłuchem odkrywasz coraz więcej w tym score.

A tak generalnie to przyzwoity, solidny score, ale jak to stwierdził kompozytor - skoncentrował się na tym by nie przeszkadzać. Nie wiem jak to w filmie wypada, może i dobrze, ale na płycie trochę brakuje wyrazistości. Niby wszystko jest porządne, ale całość nieszczególnie porywa czy emocjonuje. Owszem, momenty są, zwłaszcza sam początek i później parę razy wejścia chóru czy etniki. I choć nie ma się czego przyczepić, to też nie ma się czego zaczepić - troszkę za mało zostaje w głowie. Może po filmie wrażenia byłyby lepsze? Niemniej jak na debiut w filmówce, to trzeba go Dudamelowi zapisać pozytywnie.

Gdyby score podpisać "Michael Giacchino" to wrzuciłbyś tu 15 postów o tym, w których trackach przewija się główny temat, jaka to fajna jest ta południowoamerykańska etnika i jak to z każdym odsłuchem odkrywasz coraz więcej w tym score.

A tak generalnie to przyzwoity, solidny score, ale jak to stwierdził kompozytor - skoncentrował się na tym by nie przeszkadzać. Nie wiem jak to w filmie wypada, może i dobrze, ale na płycie trochę brakuje wyrazistości. Niby wszystko jest porządne, ale całość nieszczególnie porywa czy emocjonuje. Owszem, momenty są, zwłaszcza sam początek i później parę razy wejścia chóru czy etniki. I choć nie ma się czego przyczepić, to też nie ma się czego zaczepić - troszkę za mało zostaje w głowie. Może po filmie wrażenia byłyby lepsze? Niemniej jak na debiut w filmówce, to trzeba go Dudamelowi zapisać pozytywnie.
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
Teraz pisanie, że coś jest świetne wykonane i dobrze brzmi jest na forum passe, więc oszczędziłem sobie kłopotu 

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Taaaa...
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
Solidna muzyka, której bardzo dobrze się słucha. Nic wielkiego, ale narzekań też nie rozumiem. Oczywiście, gdyby pod scorem podpisał się Banos albo jakiś inny pupilek, to byłoby sikanie w majty 

jakby Enjo było napisane to by Koper oskara dawać chciał odkopa 

#FUCKVINYL
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Tomek Newman?Mefisto pisze:Oczywiście, gdyby pod scorem podpisał się Banos albo jakiś inny pupilek, to byłoby sikanie w majty

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
To, że wtedy byś, jak napisałeś, sikał w majty. 

Właśnie, że na odwrót, egzotyczne nazwisko pisze na orkiestrę i już Broxtony fapująMefisto pisze:Solidna muzyka, której bardzo dobrze się słucha. Nic wielkiego, ale narzekań też nie rozumiem. Oczywiście, gdyby pod scorem podpisał się Banos albo jakiś inny pupilek, to byłoby sikanie w majty

No ale przecież napisałem, że to bardzo dobre jest - za to Wy jęczycieKoper pisze:To, że wtedy byś, jak napisałeś, sikał w majty.