W sumie tak, ale ile bym dał, żeby znów napisał do jakiejś animacjiVPFreeMan pisze:Adam Krysiński pisze:Horner wykopał z projektu Orvarssona![]()
Jestem w szoku
Poczekamy zobaczymy, ale jak dla mnie Hornera nigdy za wiele
James Horner - The Karate Kid Remake
Re: James Horner - The Karate Kid Remake
Re: James Horner - The Karate Kid Remake
Było z Mefim nie wciskać wszędzie Tomka Njumana i Giaczinowi nie dawać oskara, to by Horner pisał do bajeczek znówMystery Man pisze:W sumie tak, ale ile bym dał, żeby znów napisał do jakiejś animacji
NO CD = NO SALE
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
Chyba Ron Howard miał to reżyserować, prawda? Projekt pewnie upadł - i dobrze, nie przepadam za Howardem, wersja Kazana jest znakomita, i bałbym się, że współczesny Hollywood zniszczy moją ukochaną książkę. Horner byłby wyborem typowym, chociaż kto wie, czy Howard by się na Hansa nie skusił - i mogłoby się zrobić ciekawie.
No prosze, kolejny wpis do pele-mele gotowy, Łachu zaczyna się odkrywaćMarek Łach pisze:i bałbym się, że współczesny Hollywood zniszczy moją ukochaną książkę.
poprawnie politycznie napisanechociaż kto wie, czy Howard by się na Hansa nie skusił - i mogłoby się zrobić ciekawie.
NO CD = NO SALE
- Krelian
- Ghostwriter znanego twórcy
ta Kazana wersja też mi się bardzo podobała i nową bym sobie prawdopodobnie odpuścił ale muzę zawsze można posłuchaćMarek Łach pisze:Chyba Ron Howard miał to reżyserować, prawda? Projekt pewnie upadł - i dobrze, nie przepadam za Howardem, wersja Kazana jest znakomita, i bałbym się, że współczesny Hollywood zniszczy moją ukochaną książkę. Horner byłby wyborem typowym, chociaż kto wie, czy Howard by się na Hansa nie skusił - i mogłoby się zrobić ciekawie.
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
Adam Krysiński pisze: No prosze, kolejny wpis do pele-mele gotowy, Łachu zaczyna się odkrywaćNie znam, nie czytałem, nie słuchałem.. Ale widać musi być super więc może na starość się nadrobi kiedyś przy paczuszce Werters Original
![]()
poprawnie politycznie napisanestrasznie w bawałnę owinęłeś
No ba! Świetne kino, chociaż to dość swobodna adaptacja powieści.Krelian pisze:ta Kazana wersja też mi się bardzo podobała
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
WTF
Ja wszedłem na forum i zobaczyłem ten temat to pomyślałem, że to pewnie kolejny żart Adama. Ale to jednak jest prawda i nie jestem zadowolony. Sam nawet chciałem napisać temat pt. "Horner after "Avatar". What Next?", gdyż liczyłem, że po sukcesie "Avatara" otrzyma jakieś ciekawe propozycje. Ale ten film
Horner pasuje mi do tego projektu jak Tyler Bates do melodramatu.
Bardzo chciałem, aby Horner po "Avatarze" znowu zaczął dużo komponować, ale na litość boską nie do takich projektów
Jestem zawiedziony 

Nie wspominaj o tym projekcie Mystery, gdyż jak ja o nim wspomniałem w temacie "Anno 2010 - wyczekiwane score'y" to mnie Adam "zlitościową" "zLOLował", zjechał i wyśmiał za to, że mnie ten projekt interesuje, plus za fakt, że lubię Shia LaBeoufa. Ale nie miałbym nic przeciwko, aby Hornera tam zaangażować. W ogóle chciałbym usłyszeć Hornera w jakiś projektach, ale nie remake'u Karate Kida na litość boską.Póki co, to nie, ale Wall Street 2 nie ma jeszcze kompozytora Smile
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
Już oswoiłem się z tą wiadomością. Rzeczywiście Horner mógł trafić na ciekawszy projekt, ale jak wspomniał Vp każda kolejna praca Hornera cieszy, a że będzie to nietypowa jak dla niego produkcja to tym lepiej, zobaczymy co James wykrzesa z tego obrazu. Należy się raczej spodziewać klasycznej oprawy, nie bez powodu zmienili chyba Orvarssona na właśnie niego. Cóż, zobaczymy co z tego wyjdzie, choć nadal nie zmienia to faktu, iż Horner pasuje tu jak świni siodło