W sumie tak, ale ile bym dał, żeby znów napisał do jakiejś animacjiVPFreeMan pisze:Adam Krysiński pisze:Horner wykopał z projektu Orvarssona![]()
Jestem w szoku
Poczekamy zobaczymy, ale jak dla mnie Hornera nigdy za wiele

W sumie tak, ale ile bym dał, żeby znów napisał do jakiejś animacjiVPFreeMan pisze:Adam Krysiński pisze:Horner wykopał z projektu Orvarssona![]()
Jestem w szoku
Poczekamy zobaczymy, ale jak dla mnie Hornera nigdy za wiele
Było z Mefim nie wciskać wszędzie Tomka Njumana i Giaczinowi nie dawać oskara, to by Horner pisał do bajeczek znówMystery Man pisze:W sumie tak, ale ile bym dał, żeby znów napisał do jakiejś animacji
No prosze, kolejny wpis do pele-mele gotowy, Łachu zaczyna się odkrywaćMarek Łach pisze:i bałbym się, że współczesny Hollywood zniszczy moją ukochaną książkę.
poprawnie politycznie napisanechociaż kto wie, czy Howard by się na Hansa nie skusił - i mogłoby się zrobić ciekawie.
ta Kazana wersja też mi się bardzo podobała i nową bym sobie prawdopodobnie odpuścił ale muzę zawsze można posłuchaćMarek Łach pisze:Chyba Ron Howard miał to reżyserować, prawda? Projekt pewnie upadł - i dobrze, nie przepadam za Howardem, wersja Kazana jest znakomita, i bałbym się, że współczesny Hollywood zniszczy moją ukochaną książkę. Horner byłby wyborem typowym, chociaż kto wie, czy Howard by się na Hansa nie skusił - i mogłoby się zrobić ciekawie.
Adam Krysiński pisze: No prosze, kolejny wpis do pele-mele gotowy, Łachu zaczyna się odkrywaćNie znam, nie czytałem, nie słuchałem.. Ale widać musi być super więc może na starość się nadrobi kiedyś przy paczuszce Werters Original
![]()
poprawnie politycznie napisanestrasznie w bawałnę owinęłeś
No ba! Świetne kino, chociaż to dość swobodna adaptacja powieści.Krelian pisze:ta Kazana wersja też mi się bardzo podobała
Nie wspominaj o tym projekcie Mystery, gdyż jak ja o nim wspomniałem w temacie "Anno 2010 - wyczekiwane score'y" to mnie Adam "zlitościową" "zLOLował", zjechał i wyśmiał za to, że mnie ten projekt interesuje, plus za fakt, że lubię Shia LaBeoufa. Ale nie miałbym nic przeciwko, aby Hornera tam zaangażować. W ogóle chciałbym usłyszeć Hornera w jakiś projektach, ale nie remake'u Karate Kida na litość boską.Póki co, to nie, ale Wall Street 2 nie ma jeszcze kompozytora Smile