FilmMusic.pl - co zmienić?
Re: FilmMusic.pl - co zmienić?
tak, Mieszka zarżnął filmmusic.pl. skrypt nie wytrzymał jego głupot.
#FUCKVINYL
Ostatni wpis spod "Lawrence'a" dopełnił szali 

Ja Mieszka będę bronić, bo jest jedyną osobą, które skomentowała wszystkie moje trzy recki

Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
Mieszko jest jak Chuck Norris. oni jako jedyni skomentowali wszystko w internecie, więc to nie żaden wyczyn z tymi Twoimi 3 txtami 

#FUCKVINYL
A sorry poza Mieszkiem jeszcze Koper dał jeden komentarz - ale bez oceny. Także w Mieszku jedyna nadzieja 

wiesz ja radzę z dobrego serca. swego czasu miałem fazę na reckowanie polskich scorów i o ile nie był to jakiś znany Lorenc to pies z kulawą nogą tego nie czytał i nie komentował. za duża nisza. to samo miał Sołtysik, który przeciez reckował kupę klasyków lat 60 i 70 znanych kompozytorów, i też nikt nie był zainteresowany. dziś jak nie napiszesz recki kogoś z rcp, albo topowych nazwisk przy okazji z topowego filmu to klikalnośc jest znikoma. a niestety tym biznesem rządzą kliki 

#FUCKVINYL
Choćby jeden Mieszko miał przeczytać to warto
A tak na serio. Robię to, bo staram się tu promować japońską muzyką filmową (która w świadomości wielu słuchaczy generalnie ogranicza się do Hisaishiego i Kaiwai'ego i paru pomniejszych nazwisk), a poza tym sprawia mi to po prostu frajdę.

A on to w ogóle żyje? Sto lat temu te recki pisał.Adam pisze: to samo miał Sołtysik,
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Komenty już naprawione.
Mieszko pewnie przez ten czas wszystkie komenty w notatniku zapisywał i niedługo zacznie masowe wrzucanie 

Pytanie, kto pierwszy rzuci kamieniem, by odkryć przed nim tą tajemnicę :>