Byłbyś biedny i teraz żebrałbyś na rynku, bo za taką grafę nikt więcej by cie nie zatrudnił.Adam pisze:mhmjakbym ja umiał takie okładki robić to bym se życie inaczej ułożył
Alexandre Desplat - ZERO DARK THIRTY
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Re: Alexandre Desplat - ZERO DARK THIRTY

Taka militarna okładka rules!!
Ostatnio leciał ten film na Canal +. Zobaczyłem tylko początek, ale nie wkręciłem się.
Wole klimaty II wojny światowej. Ta współczesna problematyka konfliktów na bliskim wschodzie nawet w takim w miare uniwersalnym filmie dupy nie urywa!
Hurt Locker jest całkiem całkiem. Ci saperzy to kamikaze, że ja pierdole!!
Ostatnio leciał ten film na Canal +. Zobaczyłem tylko początek, ale nie wkręciłem się.
Wole klimaty II wojny światowej. Ta współczesna problematyka konfliktów na bliskim wschodzie nawet w takim w miare uniwersalnym filmie dupy nie urywa!
Hurt Locker jest całkiem całkiem. Ci saperzy to kamikaze, że ja pierdole!!
obejrzałem sobie film na blu parę dni temu. nie robi już takiego wrażenia jak po premierze w ciemnym kinie. ale muza poezja - jak startują foki to popuszczam. takie scory Olo musi pisać.
NO CD = NO SALE
-
hp_gof
Serio? W tym filmie prawie muzyki nie ma, a Ty się podniecasz...
Plus parę cytatów:
Chorągiewka, jak zawsze.
Plus parę cytatów:
Adam pisze:nie da się tego słuchać. przeciwnicy Dredda będą zachwyceniw pracy próbowałem i skończyłem po 2/3 bo już nie mogłem wytrzymać. na szczęscie Olo ma lepsze prace w tym roku które trafiły do mego topa
Adam pisze:obejrzałem film. mało nie usnąłem taka nuda.. pytanie podstawowe - gdzie tam do cholery jest muzyka bo może było jej z 10 minut a film trwa 2,5 h?czy mi się wydaje czy 90% płyty nie ma w filmie?
Adam pisze:mieszaszzadaję pytanie gdzie w 2,5 h filmie jest te aż 53 minuty scoru z płyty, skoro muzy w filmie słychać może w sumie z 10 minnut?
Adam pisze:inną sprawą jest że uważam iż bezzasadnie wywalili tyle scoru z filmu, bo płyta mogła by normalnie się ślimaczyć w całości w tle przez te katorżnicze 2,5 godz filmowej nudy..
SEALs Take Off megakult
No i jakie na Tobie wrażenie zrobił ten film w ciemnej sali kinowej, że teraz jest jeszcze gorzej? Muzą też się nie zachwycałeś. Teraz tylko pod publiczkę w każdym wątku próbujesz wbić szpileczkę za tę nieszczęsną GodzillęAdam pisze:otóż to. czyli znów Desplat został zrejectowany prawie w całości, ale po takim scorze to się nie dziwie
cóż, dałeś się złapać w swoje zobaczenie, nie w moje, bo zapomniałeś że to co ja pisałem wtedy było o samej sytuacji że scoru nie ma w filmie prawie w ogóle, i o płycie. i film zrobił na mnie wrażenie w kinie, a nie muzyka, choć film był nudnawy, to prawda. dopóki będziecie łączyć w parę film i scory, dopóki nie będziecie mnie rozumieć, Wasz problem
i dziś też napisałem tylko o płycie. widziałeś żeby było coś o muzie w filmie? tam jej nie ma, poza jedną sceną o której napisałem
są płyty które się kupuje dla jednego utworu. i ZDT taką jest, o ile by wyszła tłoczona.
NO CD = NO SALE
-
Templar
Że co? Przecież poza pierwszym cytatem to pozostałe są o filmie, także co Ty pitolisz synek.Adam pisze:że to co ja pisałem wtedy było o samej tylko płycie
nic takiego nie napisałem, kłamiecie nawet przy cytowaniu 
to było o filmie, a dziś pisałem o płycie, co chyba łatwo było wydedukować.
to było o filmie, a dziś pisałem o płycie, co chyba łatwo było wydedukować.
NO CD = NO SALE
-
Templar
Edytował na chwilę przed dodaniem mojego postu i teraz kręci. Poza tym co to zmienia, wtedy mówiłeś, że score'u nie ma prawie w ogóle w filmie, tylko jeden fajny kawałek, płyta do niczego, a teraz wyskakujesz z tekstem:
czyli jakie, takich których nie da się słuchać na płycie i w filmie nie istnieją poza jednym świetnym kawałkiem? Ale zaraz, zaraz, przecież Godzilla jak najbardziej spełnia te standardy, każdy przyzna, nawet hejterzy tej pracy, że tytułowy utwór miażdży.Adam pisze:takie scory Olo musi pisać.
niestety ale to nie track z godzilli jest drugim najczęściej słuchanym u mnie utworem z całej kariery Ola. a foki akurat nim właśnie są
więc masz odpowiedź na swe pytanie 
NO CD = NO SALE
-
hp_gof
No ale nie jesteś sam na tym świecie i Twoje zdanie nie jest wyrocznią
W każdym razie i tak czuć w reaktywacji tego wątku chęć wbicia szpileczki Desplatowi, nawet nie próbuj zaprzeczać 
ale dlaczego szpileczki? nie rozumiem Waszego toku myślenia, ja od tygodnia staram się zwrócić uwagę na bezsensowne dyskutowanie o słabej pracy jaką jest Godzilla a przerzucenie się na ambitniejsze dokonania tego kompozytora z tego roku, a spotykam się tylko z określeniami że jestem hejterem Ola, co jest śmieszne, bo ja Ola już słuchałem gdy Ty nie wiedziałeś jeszcze kto to taki
ahh pamiętam moją pierwszą płytę Ola - Toni, kupiona w 99 roku w Empiku i sprzedana po latach z dużym zyskiem, dlatego pamiętam, bo muza słaba była
a to co dziś pisałem o ZDK też nie rozumiem co ma wspólnego ze szpilką. score ma jeden przegenialny utwór jak dla mnie, którego b.często słucham ogólnie z filmówki, więc tym samym zdarzy się że wleci coś jeszcze z tego scoru i tyle.
a to co dziś pisałem o ZDK też nie rozumiem co ma wspólnego ze szpilką. score ma jeden przegenialny utwór jak dla mnie, którego b.często słucham ogólnie z filmówki, więc tym samym zdarzy się że wleci coś jeszcze z tego scoru i tyle.
NO CD = NO SALE
-
hp_gof
No to nie słuchałeś, tylko go sprzedałeś, Judaszu, za 30 srebrników!
Dziwne, że normalnie nie dzielisz się z nami tymi swoimi przemyśleniami o geniuszu niektórych scorów Olka, tylko akurat teraz odkopujesz niszowy, zapomniany wątek i bierze Cię na refleksje
Plus do tego aluzje w każdym innym wątku 
A tak w ogóle, to nie znasz się - Flight to Compound megakult
Dziwne, że normalnie nie dzielisz się z nami tymi swoimi przemyśleniami o geniuszu niektórych scorów Olka, tylko akurat teraz odkopujesz niszowy, zapomniany wątek i bierze Cię na refleksje
A tak w ogóle, to nie znasz się - Flight to Compound megakult